x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Csillagjegyek jellemzői
5 csillagjegy női szülöttei, különlegesek: erősek, kitartóak, és az önbizalmukkal sincs baj!
Mindenegyben Blog - 2019. június 07. (péntek), 21:55

5 csillagjegy női szülöttei, különlegesek: erősek, kitartóak, és az önbizalmukkal sincs baj!

Hirdetés
Hirdetés
2019 jún 07

A csillagok feltárják a csillagjegyek gyenge és erős pontjait is. Minden nő erős, de különös képen a most bemutatásra kerülő 5 csillagjegyben született nők megállíthatatlanok és sikeresek.

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született nő sohasem fog elfogadni egy olyan kapcsolatot, amely veszélyezteti a szabadságát. Ezek a nők nagyon intelligensek és nem akarják, hogy valaki uralkodjon rajtuk. Ahhoz, hogy egy férfi meg tudjon hódítani egy a Vízöntő jegyében született nőt, tökéletes társként kell viselkednie.

Hirdetés
[ ]

Bak

A Bak jegyében született nő erős és független, a karrierjében sikeres mindezt a felelőségtudatának és a szorgalmának köszönheti. Minden útjába kerülő akadályt le tud győzni. Ha a férfi egy ilyen nőt akar meghódítani, akkor ambiciózus és felelősségtudatos kell legyen.

Skorpió

A skorpió jegyében született nő szenvedélyes és gyengéd, türelmes és erős. Nagyon jó pszichológus, sikerül megértenie az embereket. Az objektivitása segít elérni a céljait. Jól tudja leplezni az érzelmeit, ezért sohasem lehet tudni mi jár a fejében. Egy ilyen nő meghódításához a férfi előbb el kell nyerje a bizalmát.

Kos

Ezek a nők társaságkedvelőek, vonzóak, tudják, hogyan hívják fel az emberek figyelmét magukra, de elegendő, hogy megsértsék valamivel, ekkor ez a kedves és vonzó nő egy igazi fúriává válik. A Kos jegyében született nők tele vannak energiával, ha a jó irányba irányítják, akkor képes hegyeket megmozgatni. Amikor párkapcsolatban él, az a jó, ha ő a vezető, mert nagyon jól tud irányítani ezért a kapcsolatuk virágzó lesz.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született nőt messziről lehet csodálni, de nem szabad őt megérinteni, mert úgymond nehéz megszelídíteni. Ezek a nők kitartóak, nem szeretik a rutint, ezért az életük mindig ünnepnapokból áll. Az a férfi aki egy ilyen erős nővel szeretne élni, nagyon kell szeresse és csodálja őt, viszonzásul pedig biztonságban érezheti magát.

Ez az 5 csillagjegy a legerősebb és a legfüggetlenebb, képesek bármilyen akadályt leküzdeni és bármilyen nehéz szituációt megoldani.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (51)
Hirdetés
Hirdetés