Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Csillagjegyek jellemzői
A Nyilas a képedbe mondja az igazságot, a Vízöntő áskálódik! Ekkora hazugok a csillagjegyek
Mindenegyben Blog - 2018. február 15. (csütörtök), 12:51

A Nyilas a képedbe mondja az igazságot, a Vízöntő áskálódik! Ekkora hazugok a csillagjegyek

Hirdetés
Hirdetés
2018 feb 15

Hazudni nem szép dolog. Kiskorunkban megtanultuk, hogy mindig az igazat mondjuk, de ezt senki sem tartotta be már gyerekkorában sem. Ahogy idősödik az ember, egyre több olyan szituációba keveredik, amikor kénytelen füllenteni, de vannak olyanok, akik szinte hobbiból csapnak be emberek és állítanak valótlant. Mint annyi minden mást, természetesen ezt a jellemvonást is befolyásolja az, hogy milyen égövi jegy alatt születtünk. Százalékos értékkel megadtuk, hogy egymáshoz viszonyítva melyik csillagjegy mennyire hajlamos mások becsapására.

Kos: 5%Nyers, őszinte, erős: rühelli a mellébeszélést, nincs szüksége a füllentésre sem, hogy megcsinálja, amit akar, úgyis halad mindenki utána sorra. Hamar lefülelhető, ha kamuzni próbál. Ha ebből élne, vége lenne azonnal.

Bika: 20%Egyenes jellem, képtelen a színlelésre . Általában nem izgatja, ha megsérti a másikat, akkor sem kamuzik, igaz, csöndben tud maradni, ha érdeke úgy kívánja. Bizalomra méltó, aki a hazugságot megveti. Megesik, hogy egyszer-kétszer nem teríti ki a kártyáját, ha ezzel megóvhat valakit.

Ikrek: 80%

Ezer arcú bohóc. Persze, hogy tud kamuzni, de ez neki szórakozás, nem veszi komolyan, és nem érdekből teszi, hanem szórakozik. Olyan sok figurát alakít egyszerre, hogy nehéz kitalálni, melyik is az igazi énje.

Hirdetés
[ ]

Rák: 95%Magába forduló, nem magamutogató, nem szívesen hazudik, inkább visszatart információt. Álcázása kemény héj, így folyamatosan kiismerhetetlennek tűnik, de ez a bájos benne.

Oroszlán: 90%Hatalmas színész. ha az ikrek a bohóc, az oroszlán a drámai hős és hősnő. maga sem mindig van tisztában vele, hogy az egész egy nagy színpad.

Szűz: 25%Az álcázás minden fajtáját utálja. Mindig a kedve szerint viselkedik. Igaz, nem enged benézni az ügyeibe, de másoktól mégis részleteket vár el. Utálja, ha kamuznak neki, retteg ettől.

Mérleg: 100%Az alakoskodás jól megy neki. Mindig gyönyörűnek, békésnek, szeretetre méltónak akar tűnni, és ebbe nem fér bele a valóság csúnyábbik oldala. Ügyesen tagadja ezt le, s mert nagyon ért a színjátékhoz, nehezen lehet lefülelni. Magas szinten alakítja mindig a helyzetnek megfelelő szerepet.

Skorpió: 65%Sosem enged bepillantást belső életébe, de azért nem hazudik. Bevédi magát, bevehetetlennek és misztikusnak tűnik. Nehéz, majdnem képtelenség őt megismerni. Ő viszont mindenkin átlát, bosszút áll, ha át próbálják verni.

Nyilas: 10%Sokszor a tahóságig egyenes. Mindig azt mondja, ami a benne van, mindig úgy viselkedik, ahogyan éppen kedve van. Sokakat megbánthat ezzel, elefánt a porcelánboltban. Kiköveteli, hogy az őszinte énjét elfogadja mindenki.

Hirdetés

Bak: 50%Pocsékul hazudik, de ért annyira az önvédelemhez, hogy mások számára kiismerhetetlenné tegye magát. Nem szeretne senkit átverni. Aki egyenes kérdést intéz hozzá, annak egyenes választ ad. Viszont eléri, hogy ne nagyon kérdezgessék, falat visel maga körül. Tárgyilagosságával azonban sokszor eloltja a másikban a reményt. Pénz vagy karriercél érdekében még hazudhat is, de csak végső esetben. nem bízik a manipulációban, igyekszik munkával elérni mindent, de ha már csak az marad, akár manipulál is.

Vízöntő: 75%Utál hétköznapinak látszani, ha a tény túl szürke, kiszínezi. Boldogan vesz fel álarcot, és hülyéskedés mögé bújva mondja ki az véleményét. Szeret szerepet játszani, hogy gondosan eldugja azt, amit érez, gondol. Boldogan meghökkenti az embereket, mégis tisztességes és megbízható.

Halak: 85%A Halak sosem adja ki az érzéseit, eltűnik a nehézségek elől, de ha sarokba szorítják, kézzel-lábbal védekezik. Kitűnő hazudozó, nagyon vigyáz arra, hogy ne lehessen megismerni valódi énjét. A másik dolgára bízza, hogy kiismerje. Így újból és újból magára irányítja a figyelmet, és boldog, ha törődnek vele.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés