x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Csillagjegyek jellemzői
Ettől a csillagjegytől azonnal menekülj!
Mindenegyben Blog - 2018. február 15. (csütörtök), 13:09

Ettől a csillagjegytől azonnal menekülj! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 feb 15

Mi a horoszkópod? Megmutatjuk, hogy melyik csillagjegy szülöttét kerüld el mindenképp, ha párkapcsolatról van szó. Vannak ugyanis csillagjegy-párok, amelyek bármennyire is próbálkoznak, képtelenek elviselni egymást. Hiába tűnt úgy az elején, hogy jól ki fogtok jönni egymással, hamar kiderül, hogy nincs valódi összhang köztetek, sőt: pokollá fogjátok tenni egymás életét. Meg van írva a csillagokban, sokat nem lehet ellene tenni.

A Kos (március 20. – április 19.)

Dicséretre, elismerésre, szeretetre vágysz a párkapcsolatban a leginkább. Akadnak csillagjegyek, akiktől megkaphatod mindezt, a Szűztől ugyanakkor soha. Ő inkább kemény kritikákkal illet, amivel egyébként nem megbántani akar, hanem szerinte ezzel inspirál, hogy még többet, még jobbat akarj. Kíméletlenül megmondja, ha valami nem tetszik neki benned vagy rajtad. A félreértések, a viták elkerülhetetlenek, a megjegyzéseket pedig nagyon sértőnek érzed. Ebből is látható, őt jobb messze elkerülnöd, mert pokollá teszi az életedet.

Hirdetés
[ ]

A Bika (április 19. – május 20.)

Nyugalomra, megbízható és kiegyensúlyozott társra vágysz. A Nyilas nem tudja az elvárásaidat teljesíteni, bármilyen vonzónak is tűnik eleinte. Nyughatatlan, szabad lélek, aki gyakran légvárat épít, és túlzottan is idealista. Te sokkal földhöz ragadtabb, makacsabb és önfejűbb vagy, mintsem hosszú távon elviseld a Nyilas kalandvágyát és folyamatos mehetnékét. Hiába is kérdezed tőle, melyik étteremben vacsorázzatok, mindig visszadobja a labdát, hogy neki teljesen mindegy. Azért vonzódsz hozzá, mert pontosan az ellentéted, és éppen ezzel a másságával inspirál annyira téged. Mégsem érdemes esélyt adnod neki, mert nem lehetsz vele boldog.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

A Rák kedvessége, gondoskodása nagyon tetszik neked. Hosszú távon mégis képtelen leszel elviselni a folyamatos hangulatváltozásait, a hisztijét, a szeszélyeit. Neki semmi kedve kimozdulni otthonról, édes kettesben szeretne veled tévézni, míg te inkább a barátokkal múlatnád az időt. Nagyon ért hozzá, hogyan keltsen benned lelkiismeret-furdalást, mert nem azt teszed, amit ő szeretne. Ráadásul egy idő után rémesen unalmasnak érzed, a szerelem elveszíti a kezdeti varázsát. Folyamatos kompromisszumokra kényszerülsz vele, kihívások elé állít téged, de nem valószínű, hogy lesz hozzá elég türelmed. Előre borítékolható, csalódni fogsz benne.

A Rák (június 21. – július 22.)

Az okos és intelligens Ikrek nagyon erősen vonz és inspirál téged. Mégis olyan ez a kapcsolat, mintha lassított felvételen zuhannál lefelé a lépcsőn. Kényelmetlen, felkavaró és fájdalmas, a mély érzések helyett inkább tönkreteszitek egymást. Te leszel az Ikrek kiszolgáló személyzete, aki folyton azért sürög, hogy támogassa, segítse párját, csak épp nem azt kapod cserébe, amit szeretnél. A romantikus vacsorák helyett vitákat vagy még inkább magányos estéket. Társadnak kevés, hogy otthon ültök és nassoltok a tévé előtt. Hosszú távon képtelen azt az érzelmi támogatást adni, amire annyira vágysz. Úgy fogod érezni, menekül tőled, és valójában ebben igazad is lesz.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként elbűvöl a Bika nyugodt és kiegyensúlyozott természete, vonzó külseje. Szívesen osztod meg a közösségi oldalon a rólatok készült fotókat, ami aztán ellentéteket szül közöttetek, mert párod nálad sokkal visszafogottabb, és nem érti, miért kell a magánéleteteket világgá kürtölni. Azt teszed, amit jónak gondolsz, és éppen ezzel a viselkedéssel akadályozod meg, hogy igazán elmélyülhessenek az érzések közöttetek. Párod talán még nálad is makacsabb, pedig ha egyikőtök sem enged a saját igazából, úgy nehéz lesz közös megegyezésre jutni, arról nem is beszélve, hogy egyikőtök sem képes megbocsátani.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hirdetés

Saját magad legnagyobb ellensége lehetnél. Éppen ezért a saját csillagjegyeddel egyáltalán nem illenél össze, ő az, akivel hosszú távon biztosan nem tudnál kijönni. Akad rá példa, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, de nem a Szűz esetében. Eleinte nagyon vonzó, hogy szavak nélkül is értitek egymást, és hihetetlenül lelkesít, hogy végre valaki hozzád hasonló értékeket képvisel. Aztán pontosan ugyanezzel mentek egymás idegeire, hogy kínosan figyeltek a részletekre, a tökéletesség ellenére is hibákat találtok a másikban. Rá kell jönnötök, közöttetek igazán sosem fog működni a kémia.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imádod a társasági életet, szívesen töltöd a barátokkal az éjszakát, nagyon szeretsz táncolni, kikapcsolódni, a flörtölésről már nem is beszélve. Nem véletlenül vonzódsz a titokzatos és különleges kisugárzású Skorpióhoz, mégis jobb, ha őt inkább messze elkerülöd. Míg te vidáman pörögsz a táncparketten, ő az asztalnál ülve azon morfondírozik, miért forgolódnak körülötted mások, és egyáltalán mit akarhatnak tőled. A féltékenységet nagyon könnyen fellobbantod benne, aztán hiába is magyarázod, hogy semmit sem tettél, amivel megbánthattad volna, nem bízik benned, és nem hisz neked többé. Csak időfecsérlés a vele töltött idő.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Olyan társra vágysz, aki nagyon mélyen megérinti a lelked. A megfejthetetlen és nagyon vonzó Vízöntő könnyen felcsillantja az érdeklődésedet, úgy érzed, benne emberedre találtál. Intelligens és okos csillagjegy épp úgy, mint te. Mégsem érdemes rá pazarolnod az időt. Ő az, akit képtelenség lekötni, akit nem tudsz birtokolni. Minél erősebben akarod magad mellett tudni, ő annál inkább menekül, és annál nagyobb távolságot tart tőled. Nagyon jókat beszélgettek egymással, tény és való, de a ragaszkodásod megijeszti, az érzéseidet pedig sosem fogja viszonozni. Legalábbis te így érzed. A megérzéseid pedig sosem csapnak be.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (281)
Hirdetés
Hirdetés