x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
RENGETEG HELYEN BE VAN TILTVA, PEDIG ENNEK A NÖVÉNYNEK A FOGYASZTÁSÁT MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐVÉ KELLENE TENNI 50 ÉVES KOR FÖLÖTT - OSSZA MEG LEGYEN KEDVES, AKI SZERINT IS AZ EGYIK LEGEGÉSZSÉGESEBB NÖVÉNY A VILÁGON!
Mindenegyben Blog - 2018. május 30. (szerda), 09:09

RENGETEG HELYEN BE VAN TILTVA, PEDIG ENNEK A NÖVÉNYNEK A FOGYASZTÁSÁT MINDENKI SZÁMÁRA KÖTELEZŐVÉ KELLENE TENNI 50 ÉVES KOR FÖLÖTT - OSSZA MEG LEGYEN KEDVES, AKI SZERINT IS AZ EGYIK LEGEGÉSZSÉGESEBB NÖVÉNY A VILÁGON! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 máj 30

Rengeteg helyen be van tiltva, pedig Ennek a növénynek a fogyasztását mindenki számára kötelezővé kellene tenni 50 éves kor fölött - Ossza meg legyen kedves, aki szerint is az egyik legegészségesebb növény a világon! 

Hirdetés
Ki ne akarná a fiatalos mozgását könnyen megőrizni, és az életét kitolni. A mák Közép-Ázsiából származik, de manapság inkább Európában eszik. Szerencsére a mák központi helyet foglal el a magyar étkezési szokásokban, jóllehet kevesen tudnak annak gyógyhatásáról.Tele van (csontépítő), magnéziummal, (OMEGA4) növényi zsírsavval, aminosavakkal, enzimekkel: plusz foszfort, kalciumot, káliumot és vasat is találunk benne. Kevesen tudják, hogy lassítja az öregedési folyamatokat; fékezi a csontok leépülését, és elkezdi újra építeni a ritkult csontszöveteket. A magas vérnyomást leviszi. A telítetlen zsírsav összetétele miatt, megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Normalizálja a vér koleszterin szintet, miközben fokozza a szervezet védekező mechanizmusát. És nem utolsó sorban, szinte teljesen megszünteti (frontváltozásnál) a lábban keletkező görcsöt. Továbbá, növeli a szellemi teljesítőképességet, jótékonyan hat a sebek gyógyulására. És még egy érv szól mellette: ötödébe kerül, mint az agyon reklámozott étel-kiegészítők, jóllehet a hatásfoka túlhaladja. Azt is tudnunk kell, nem azonnal, hosszabb távon (2-3 hónap) fejti ki gyógyító hatását. 
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés