Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Ezoterika - a világ rejtett oldala
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. október 25. (szerda), 12:31

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 25
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. október 25. 12:14

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a főváros felé vezető oldalon baleset történt. A 147-es km-nél csak a belső sáv járható, több km-es a torlódás. Aki teheti, a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban térjen le a pályáról, és az 1-es főúton kerüljön.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, - Hatvan térségében, az 55-ös km-nél burkolatfelújítási munkákat végeznek, lassul a forgalom. - Nyíregyháza térségében, a 225-ös km-nél egy kamion a szalagkorlátnak ütközött, mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak.AZ M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az örkényi csomópont és Újhartyán között karbantartási munkákat végeznek, a 47-es km-nél egy sávot lezártak.

Az M0-s autóút északi szektorában, az M2-es autóút csomópontjánál, a Megyeri híd felé vezető oldalon munkavégzés folyik. A 70-es és a 71-es km között forgalomkorlátozásra, és ebből fakadóan torlódásra kell készülni.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Fotók:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés