x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
10 gyerekszínész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 28. (hétfő), 13:26

10 gyerekszínész, akiről nem is tudtad, hogy már meghalt (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 28

A tehetséges kislánynak saját családja lett a veszte, apja, Barsi József ugyanis paranoid alkatú, alkoholista ember volt, aki kezdettől fogva testi-lelki terror alatt tartotta családtagjait. Rögeszmésen őrizte feleségét és lányát, nem egyszer késsel fenyegette meg őket. 1988. július 25-ének végzetes éjszakáján az apa fejbe lőtte alvó tíz éves kislányát, majd feleségével is végzett. Az elborult ámokfutó aztán az egész házat felgyújtotta, végül a garázsban önmagát is főbe lőtte. A tragikus sorsú gyereksztárnak 2004-ben rajongói állítottak sírkövet, egész addig jeltelen sírban feküdt édesanyjával, Máriával együtt.

5) Marque Lynche

Sok híresség pályája indult annak idején a Disney saját gyártású sorozatából, a Mickey egér klubjából. Ryan Gosling, Britney Spears, Christina Aguilera és Justin Timberlake is itt kezdte, azonban nem mindegyik gyereksztár volt olyan szerencsés, hogy akkora hírnevet szerezzen, mint a felsorolt sztárok. Marque Lynche 1993 és 1996 között szerepelt a show-ban, aztán teljesen eltűnt a képernyőről. 2004-ben láthatták először viszont a rajongói az American Idol című műsor döntősei között.

A műsorban elért sikerei után azonban újabb sötét időszak következett: édesanyja meghalt rákban, majd édesapja is követte. A sztár depressziós lett, és inni kezdett – a nyilvánosságra került boncolási jegyzőkönyv szerint halálát is ez okozta. A 34 éves sztárra otthonában találtak rá. Alkoholmérgezés következtében hunyt el, szó szerint a halálba itta magát.

6) Dana Hill

Hirdetés

Dana Hill az Európai vakáció Audrey Griswaldjaként alakított emlékezeteset, de olyan sorozatokban is láthattuk, mint a Magnum vagy az Egy úr az űrből, ezenkívül rengeteget szinkronizált (például A gumimacik-ban vagy a Fecsegő tipegők-ben). Hill reklámfilmrendezőként dolgozó édesapja segítségével számos hirdetésben szerepelt, mielőtt megkapta első tévés szerepét (a már említett Egy úr az űrben című sorozatban) – ezt követően további 62 mozgóképes alkotásban játszott, azaz rendkívül foglalkoztatottnak számított.

Karrierje és élete végét tragikus módon ugyanaz a dolog okozta, mint ami elindította a pályán: 1996 júliusában halt meg, 32 éves korában, amikor cukorbetegsége miatt végzetes rohamot kapott, majd kómába esett.

7) River Phoenix

A rendkívül tehetséges színész – a szintén komoly karriert befutott Joaquin Phoenix testvére – már tizenkét évesen tévésorozatokban szerepelt, tizenkilenc éves korában az Üresjáratért Oscarra is jelölték, de sajnos nagyon korán érte utol a halál.

Az értelmetlen halál 1993. október 30-án érte utol, amikor két testvérével és barátnőjével, Samantha Mathisszel barátja, Johnny Depp Viper Room nevű mulatójába mentek megünnepelni a Halloweent. Bár feltehetően az este folyamán már fogyasztott kokaint, még a helyen is bevett valamit, amitől rosszul lett, és reszketni, majd hányni kezdett. Öccse, Joaquin kivitte a levegőre, és a mentőket is kihívta, de már nem tudtak segíteni rajta – a karjai között halt meg. Hollywood reményteli csillaga hullt le azon az estén.

Hirdetés

8) Lee Thompson Young

Young a The Famous Jett Jackson nevű Disney-show címszereplőjeként karaktereként ért el áttörést, játszott a Friday Night Lights amerikai mozifilmben, szerepelt a Smallville-ben a rövid életű ABC-sorozatban, a Flash Forwardban és a Dokik című sorozatban is. A karrierjét tizenöt évesen kezdett színész huszonkilenc éves volt – halálát fejlövés okozta: öngyilkos lett.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés