x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Az anyósom fürdőkádja hosszú évek után is úgy fest, mint az új. Tegnap rákérdeztem a titok nyitjára, és rögtön ki is próbáltam a módszerét:
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 06. (hétfő), 14:39

Az anyósom fürdőkádja hosszú évek után is úgy fest, mint az új. Tegnap rákérdeztem a titok nyitjára, és rögtön ki is próbáltam a módszerét:

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 06

Minden háziasszony tudja, hogy a fürdőkád tisztítása nem tartozik a legkönnyebb és legkedveltebb tevékenységek közé. Nem csupán a vízkő ül ki a fürdőkád belső felszínére, azonban a fürdőkádat körülvevő falszakaszokon, illetve a repedésekben megtelepedhet a penész, a fürdőkádat pedig elkerülhetetlenül belepheti a tisztálkodásból eredő, és leöblített kosz.

Mivel senki sem szeretné órákon át, kemény munkával súrolni és sikálni a fürdőkádat, azonban arra pedig szintén keveseknek van pénzük, hogy a kádat évente cseréljük, szükség van egy egyszerű megoldással.

Hirdetés
[ ]

Szinte már pofátlanul egyszerű az, amit mi most javaslok, és végleg megoldja hasonló problémákat: egyszerűen 20 %-os ecetet kell mosogatószerrel összekeverni, úgy, hogy ugyanolyan arányban legyenek jelen a keverékben.

A benedvesített fürdőkádba beledörzsöljük egy körömkefe segítségével ezt a házi keveréket, és állni hagyjuk. A legjobb az, ha fél-háromnegyed órán keresztül hagyjuk a szert hatni. Utána egyszerűen csak kitöröljük és kiöblítjük a kádat, és már el is készültünk.

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid és ismerőseid is kipróbálhassák ezt a remekbe szabott módszert!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés