x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Minden éjjel a pitonnal aludt ez a nő. Egyik nap az állatorvosok sokkoló felfedezést tettek !
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 07. (kedd), 10:06

Minden éjjel a pitonnal aludt ez a nő. Egyik nap az állatorvosok sokkoló felfedezést tettek !

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 07

Ha van egy kutyád vagy macskád, akkor lehet, hogy néha megengeded nekik, hogy felmásszanak az ágyra. Megértjük, hiszen annyira imádnivalóak és sokkal szívesebben alszanak melletted, mint a földön és az aranyos pofinak nehéz ellenállni. De mi van akkor, ha a kedvenc kisállat valami ijesztő? Nem mindenki az átlagos kutyát vagy macskát szereti.

Hirdetés
[ ]

Egy nő a kígyókért rajong, de annyira, hogy minden éjszaka együtt hál egy óriás pitonnal. Sajnos egy idő után ijesztő dolog történt:Akár a szerelmes párok:Minden este a kígyó rátekeredett a tulajdonosára és úgy tűnt, hogy nagyon szeret vele együtt lenni. Hidegvér kellett hozzá, az biztos.De egyik nap, a kígyó nem akart semmilyen ételt elfogadni. Napok, aztán hetek teltek el úgy, hogy a kígyon nem akart enni. A legtöbb gazdi ilyenkor a kedvenc állatot elvinné Dr. Doolittle-hez. A nő is így tett.

Sokkoló, amit az állatorvos mondott!A kígyó azért hagyta abba a táplálkozást mert nagyobb áldozatra tartogatta a hasát. Pontosabban a gazdáját tápláléknak tekintette, azonban az orvos elmondta, hogy azért tekeredett rá minden éjszaka, mivel eddig még nem volt ekkora “táplálékkal” dolga, és fel akarta mérni, hogyan tud majd egy ekkora testet áldozatul ejteni.A “szerelme” csak egy technikai lépés volt, hogy becserkéssze a prédáját.Valószínű, hogy felmérte a gazdája méretét és súlyát, hogy lassan de biztosan felfalja őt.Mostmár tudjuk, hogy mi történt ezzel a nővel. Szóval egy jó tanács! Soha ne aludj pitonnal, mert alvás közben lehet, hogy megvizsgálja, hogyan falhat fel téged!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés