x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
EMLÉKSZEL?? A Barátok közt tinisztárja volt a nagyszájú Berényi Dani! Így néz ki most már sikeres és szemtelenül jóképű üzletemberként :
Mindenegyben Blog - 2020. február 14. (péntek), 21:44

EMLÉKSZEL?? A Barátok közt tinisztárja volt a nagyszájú Berényi Dani! Így néz ki most már sikeres és szemtelenül jóképű üzletemberként : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 14

- „Persze sokan nagyot néznek, amikor leül velük tárgyalni a „skizofrén Dani" a tévéből. Ilyenkor pár percig elnevetgélünk, de gyorsan sikerül rátérnünk az üzletre. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy sokaknak örökre gyerek maradok, a Berényi-család tagja, amiből időnként adódnak érdekes helyzetek."

Hirdetés
[ ]

Zsolt az üzletben semmit nem bíz a véletlenre, szereti magát a legjobb szakemberekkel körülvenni. és próbál profikkal együtt dolgozni. Előadásokra jár, sőt, előadásokat is tart különféle szakmai rendezvényeken. És persze tisztában van azzal is, – talán a nézők bánatára – hogy noha most rövid időre visszatér a Mátyás király térre, hosszú távon már nem tud a Barátok köztben játszani, munkája ezt nem engedi meg. Az pedig egyáltalán nem zavarja, ha páran ennek ellenére beskatulyázzák.

- „Németh Kristóf barátom mondta, hogy ha 120 ember azért megy be a színházba, mert kíváncsi Németh Kristófra, miért lenne baj az, ha 200 azért megy el, mert Kertész Gézát akarja látni? Én is így vagyok ezzel: mindig azt tanultam, hogy alázatosnak kell lennem a munkámban, akkor is, ha a színjátszásról van szó és akkor is, ha az üzletről."

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (3)
Hirdetés
Hirdetés