x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Ezért nem szabad egész éjszakára töltőn hagynod a telefonodat
Mindenegyben Blog - 2021. május 07. (péntek), 09:38

Ezért nem szabad egész éjszakára töltőn hagynod a telefonodat (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 07

Ezért nem szabad egész éjszakára töltőn hagynod a telefonodat

Ha te is ezt csinálod, gyorsan szokj le róla.

Hirdetés
[ ]

Rengetegen követik el azt a hibát, hogy éjszakára töltőre csatlakoztatják a telefonjaikat, majd reggel szépen kihúzzák, és utána bosszankodnak, ha a készülék furcsaságokat produkál, a szokottnál gyorrsabban lemerül, így ismét elő kell venni a töltőkábelt, csak kérdés, lesz-e ahova bedugni.

A szakértők szerint több órányi töltés károsíthatja az akkumulátort. A legtöbb készülékben található lítium-ion akkumulátorokat nem szabad sem teljesen feltölteni, se pedig teljesen 1 százalékra lemeríteni.

Minden szakember azt ajánlja, hogy amennyire csak lehet, kis és gyakori töltéseket eszközöljön mindenki, a ritka és órákon keresztül történő töltést jobb elfelejteni, mert így az akku élettartama már 200 töltés után alig fog pár órát tartani.

Ha már a készülék feltöltődött 80-90 százalékban, az elég is lesz, amennyiben tehetjük soha ne töltsük a telefont 100%-ig.

Kigyulladhat!

Szörnyű: 30 milliós lakástűz lett a vége egy budapesti születésnapi bulinak, a károsult pedig elárulta, szerinte a mobiltöltője lehetett a ludas, ez okozhatta a tragédiát! No, de kezdjük az elején! Takács Attila a lányának kedveskedett, amikor felajánlotta neki: tartsa a szülinapját a lakása tetőteraszán. A háromszobás, modern lakás egy pillanat alatt lett a lángok martaléka – írja a Bors.

„A tűz a hálószobában keletkezett. A lányom, Noémi 24. születésnapját ünnepeltük, összesen 11-en. Ő már nem lakik velünk, de mivel a lakásom felett van egy kellemes tetőterasz, úgy döntöttünk, hogy oda hívjuk meg a barátokat. Tudom, az első hírek arról szóltak, hogy a teraszra menekültünk a tűz elől, de ez nem igaz, eleve ott voltunk” – mondta Takács Attila a Borsnak.

Takács Attila körbevezette a Bors munkatársait a kiégett lakásában. Egy élet munkája veszett oda. A férfi szerint a mobiltöltője okozhatta a tűzvészt. (Fotó: Bors)

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés