x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Így lehetsz a legvonzóbb a férfiak számára ! Itt van 8 dolog amit ha jól csinálsz te leszel a legvonzóbb
Mindenegyben Blog - 2020. október 19. (hétfő), 18:33

Így lehetsz a legvonzóbb a férfiak számára ! Itt van 8 dolog amit ha jól csinálsz te leszel a legvonzóbb (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 19

Annyi, de annyi alkalommal előkerül az a kérdés, hogy mi tetszik a nőkön a férfiaknak, mit tartanak vonzónak, mi az, ami vágyat kelt bennük… és számtalan válasz is született erre a kérdésre.

A BrightSide most egy afféle “brit tudósok” vagy “amerikai kutatók megmondják” listát írt arról, mit néznek meg a fiúk a lányokon, mi az, ami vonzza őket. Mivel az összeállítással mi is tudnánk vitatkozni… arra kérünk benneteket, ti is tegyétek ezt, kommentben!

A nők alakja

Amikor egy férfi megnézi a nőt, a cikk állítása szerint közben tudta alatt azt méri fel, hogy vajon képes-e a gyermekét kihordani vagy sem. Ezért a férfi agy állítólag a nagyobb csípőjű és kisebb derekú nőkre van ráállva, merthogy a nő legyen egészséges és termékeny.

Hirdetés
[ ]

Az erre vonatkozó kutatások eredménye a cikk szerint az, hogy a női testnél az számít, hogy a csípő megfelelően széles legyen a gyermekszüléshez. (A cikkben az ideális derék-csípő arány 7:10.)

Mosoly!

Szerintük a mosoly fontos a hímneműek számára, felkelti az érdeklődésüket, a mosolygó nők nyitottnak tűnnek, és olyannak, aki nem utasítja vissza a flörtölést. Ez a cikk szerint azért nem ilyen egyszerű, mert a fiúk a lányok fogait is nézik, hogy mennyire ápolt vagy ápolatlan, sárga-e stb. Nem a tökéletes hollywoodi mosolyt keresik, csak tudni szeretnék, például azt, hogy büdi-e a nő lehelete. A szép, egészséges fog jelzi, hogy milyen géneket örökölt a nő, és hogy egészséges-e.

Szimmetrikus arc

Állítólag ez az egyik legvonzóbb fizikai tulajdonság. Ennek oka az, hogy az agyunk gyorsabban dolgozza fel a szimmetrikus arc látványát. Bár tökételesen szimmetrikus emberi arc a valóságban nem létezik, minél szimmetrikusabb, annál jobban vonzza a tekintetet.

Az ajkak, a száj formája

Milyen a csókolni való száj, mit tartanak vonzónak a férfiak? Annak ellenére, hogy hódít az ajkak feltöltése, és sokan egészen extrém méretűvé alakíttatják a szájukat, és tudjuk, hogy a csücsöri szelfizés és divatos, a férfiak túlnyomó többsége nem kacsacsőrű emlősökre és durván megvastagított ajkakra bukik, hanem a “közepes méretű” szájakat csókolná.

Szemek

A nagyobb szem vonzóbb a férfiak számára. Hasonlókat írnak más oldalak is, van, amelyik úgy véli, az “őzikeszem” az ártatlanságot sugározza, más források úgy gondolják, a nagy szem a fiatalság jele, ezért vonzó. Azt több helyen is írták, hogy a férfiak szeretik, ha a nő sminkeléskor hangsúlyozza a szemét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés