Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 milliós álomfizetést ígér Ausztriai joghurtgyár !NINCS MUNKAERŐ! Ausztriai joghurtgyár már havi 1 millió forintos fizetéssel csábítja a magyar munkásokat: Szállást, ebédet adnak! Érettségi sem kell!
Mindenegyben Blog - 2023. december 10. (vasárnap), 16:31

1 milliós álomfizetést ígér Ausztriai joghurtgyár !NINCS MUNKAERŐ! Ausztriai joghurtgyár már havi 1 millió forintos fizetéssel csábítja a magyar munkásokat: Szállást, ebédet adnak! Érettségi sem kell! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 10
Hirdetés
[ ]

Hihetetlenül jó bért, közel egymillió forint értékét ígéri hirdetésében egy ausztriai cég. A gröbmingi (Soprontól kb. 260 kilométerre lévő) gyárba magyar dolgozókat keresnek, és csak nyolc általános iskolai végzettséget kérnek a jelentkezőktől. A magyarokat megcélzó cég hirdetésében sajtgyárába csomagoló munkásokat hív. Az italokkal és élelmiszerekkel is foglalkozó ausztriai vállalat legalább havi bruttó 2421 eurót (kb. 940 ezer forintot) ajánl alapfizetésként, de a munkavállalók egyéb juttatásokat is kapnak, mint például egészségügyi programokban való részvétel és gyerekeknek szánt üdülési segély.A gröbmingi gyár hirdetésében azt írja, a leendő dolgozó feladata sajt becsomagolása lenne, és a termékek ellenőrzésére is rábíznák. Ehhez csak alapfeltételként a német nyelv ismeretét és a nyolc általános végzettséget jelölik meg.A hirdetésben megemlítik: előnyt jelent, ha valaki gépkezelésben jártas és hajlandó két műszakban, esetleg hétvégén is dolgozni. Tízezrek Burgenlandban

A magyarok számára munkavállalás szempontjából a legkedveltebb osztrák terület Burgerland. Ausztria Magyarországgal szomszédos szövetségi tartományában az osztrák gazdasági minisztérium tavaly szeptemberi adatai szerint mintegy 21 500 magyar dolgozott ezen az osztrák területen, nagyjából 13 ezer férfi és 8500 nő.

Más nemzetiségekhez képest az osztrák munkavállalók után – akiknek száma 81 ezer fő, ami szerint minden negyedikre jut több mint egy magyar – mi vagyunk a legtöbben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés