Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
EZ KŐKEMÉNY! Itt a VÉGE! Most jött a hír! Úgy néz ki, hogy szakíthatott Tóth Gabi és szerelme - RÉSZLETEK: EZ KŐKEMÉNY! Itt a VÉGE! Most jött a hír! Úgy néz ki, hogy szakíthatott Tóth Gabi és szerelme - RÉSZLETEK:
Mindenegyben Blog - 2023. december 10. (vasárnap), 18:01

EZ KŐKEMÉNY! Itt a VÉGE! Most jött a hír! Úgy néz ki, hogy szakíthatott Tóth Gabi és szerelme - RÉSZLETEK: EZ KŐKEMÉNY! Itt a VÉGE! Most jött a hír! Úgy néz ki, hogy szakíthatott Tóth Gabi és szerelme - RÉSZLETEK: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 10

 Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának a híre még a nyár utolsó hónapjában robbant. Szinte senki sem látta jönni az egykori álompár szakítását, hiszen kívülről minden olyan tökéletesnek tűnt. Sokan még reménykedtek, hogy Gabiék visszatalálnak egymáshoz, ám a sztárséf máris elköltözött új, vidéki otthonukból, sőt! Az énekesnő és Krausz Gábor is a napokban beszéltek "új fejezetről" az életükben.

Úgy néz ki, hogy a szakításuk végleges, igyekszenek mindketten továbblépni, miközben kislányukat ugyanabban a szeretetben, és közösen nevelik tovább. Tóth Gabi üzenete: Az énekesnő most a 24 óráig látható Instagram-sztorijában szólalt meg. Egy friss fotót osztott meg magáról, amin teljesen máshogy néz ki, új stílusban sminkel és fotóz, mint korábban, majd Ady Endre 1908-ban írt versét idézte, mely így szól:

Ady Endre: Az Úr érkezése

Mikor elhagytak,[ ]

Mikor a lelkem roskadozva vittem,

Csöndesen és váratlanul

Átölelt az Isten.

Nem harsonával,

Hanem jött néma, igaz öleléssel,

Hirdetés
[ ]

Nem jött szép, tüzes nappalon,

De háborus éjjel.

És megvakultak

Hiú szemeim. Meghalt ifjuságom,

De őt, a fényest, nagyszerűt,

Mindörökre látom.

Két fotót tett közzé: a második képen az új dalát reklámozza. Az első képen őszi falevelek láthatóak, ezzel a felirattal: Hulljatok levelek rejtsetek el engem. Ez a Muzsikás együttes Nem úgy van most, mint volt régen… című albumának egy részlete:

Nemcsak hogy szomorkás ez a dal, de Gabi nem kedvelte a Fricska táncegyüttes legutóbbi Instagram posztjait, ami arra utalhat, hogy valami baj van közte és Bence között. Nem csodálkoznánk, ha már szakítottak volna, és a betegség is ennek az eredménye lenne.

Hirdetés

Eközben döbbenetes videót mutatott Krausz Gábor: ezt eddig még senki sem merte bevállalni!

Krausz Gábor új életet kezdett!

A Dancing with the Stars győztese, Krausz Gábor nem pihenhetett sokáig a műsor után, mert külföldön folytatta pályafutását. Sokan szurkolnak neki, hogy a sztárséf és táncosa, Mikes Anna között szerelem szövődjön, de Krausz Gábor Ausztriában telepedett le. Már előzőleg is beszélt róla, hogy egy remek szakmai lehetőség vár rá, de nem fedte fel, hogy mikor hagyja el hazáját.

Krausz Gábor elmondta, hogy egy csábító ajánlatot kapott, így ő lett a Hilaris Hotels új szállodaláncának konyhafőnöke, és az ő feladata lesz, hogy kialakítsa a szállodalánc új gasztronómiai elképzelését.

Már régóta, múltbéli projektekből ismerem azokat, akikkel belevágunk ebbe a kalandba. Eddig azért váratott magára az együttműködés, mert én egy saját éttermet szerettem volna, de úgy gondolom, az egyelőre korai lenne. Nem tettem le az álmomról, de előbb szeretnék tapasztalatokat gyűjteni, megismerni a különböző tájegységek speciális ételeit, sok embernek örömet szerezni a gasztronómiánkkal. Az a jövőkép tehát nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent. Az én feladatom az lesz, hogy összefogjam a szállodák konyháinak működését, kitaláljam a koncepciót és én legyek úgymond a gasztronómia arca" - mondta korábban a Borsnak a sztárséf, aki nemrég már Ausztriából jelentkezett be az Instagram-oldalán.

Tóth Gabi féltékenysége szemmel látható, visszasírja Krausz Gábort, már nem elég neki a Fricska-szerelem, a férjét akarja visszaszerezni? 

Tóth Gabi korábban hosszú posztban írt arról, hogy hogyan ment tönkre a házasságuk Krausz Gáborral. Az énekesnő szerint férje mindig is egy zárkózott ember volt, és az együtt töltött évek sem voltak elég ahhoz, hogy megnyissa őt. Miután kislányuk született, abban reménykedett, hogy ez megváltozik, de a Sztárban sztár leszek mestere egy idő után már nem érezte magát nőként a sztárséf mellett; 0-24-ben családanya szerepet játszott.

Nem meglepő, ha Gabi később odavonzódott a Fricska Néptáncegyüttes egyik alapítójához, Papp Máté Bencéhez, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Azóta már volt egy közös, szerelmes fellépésük a Sztárban sztár leszek színpadján, de nyilvános eseményen is együtt jelentek meg már.

Tóth Gabi az elmúlt napokban emberi gesztusról tett tanúbizonyságot, ugyanis több fronton is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának, akik megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját. Bár egyesek szerint ez csak álszentség volt, mert Gabi az élő adásban tett gratuláció után rögtön megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ő segítette hozzá volt férjét a győzelemhez.

Bizony Krausz Gábor most sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint Tóth Gabi, és talán ez is fájhat az énekesnőnek, de még rosszabbul eshet neki azt látni, hogy ami neki 6 év házasság alatt nem sikerült, azt Mikes Anna néhány hét, hónap alatt kihozta Krausz Gáborból. A profi táncosnő mellett ugyanis végre kinyílt a sztárséf, és szemlátomást boldogabb, mint Gabi mellett bármikor.

A Dancing with the Stars győztesei nagyon sok örömteli pillanatot okozott a nézőknek, legjobb táncaik közül is kiemelkedik az a koreográfia, amit A Szépség és a Szörnyeteg legszebb betétdalára táncoltak el. Most ezzel kapcsolatban posztolt Tóth Gabi is, aki ezzel - egyesek szerint - elárulta, hogy féltékeny Krausz Gábor és Mikes Anna “kapcsolatára”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Óriási bajban van Tóth Gabi, a karma lecsapott: senki nem érdemli meg azt, amit most átél

Tóth Gabi számára az elmúlt időszak rendkívül viharos volt érzelmileg és társadalmilag egyaránt. Az énekesnő a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés