Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Halálos baleset az autópályán! Közel 4 km-es a torlódás!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. november 24. (csütörtök), 08:15

1 PERCE ÉRKEZETT:Halálos baleset az autópályán! Közel 4 km-es a torlódás!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 24
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. november 24. 08:07

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé, a Geleji pihenőhely után, az M30-as autópálya autópálya csomópontjánál - még a hajnali órákban - egy személyautó pótkocsis teherautóval ütközött össze. Továbbra is tart a helyszínelés.

A forgalommal szemben hajtott fel az M3-as autópályára egy kocsi és egy teherautóval ütközött össze Gelej közelében.

1 óra 45 perc körül egy férfi kocsijával az M30-as autópályáról szemben felhaladt a Nyíregyháza irányába tartó M3-as autópályára – Gelej külterületén, a pálya 150. kilométerszelvényében –, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.

Hirdetés
[ ]

Az ütközés következtében a kocsit vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt

– számolt be róla a rendőrség.

A 149-es km-nél a két belső sávot zárva tartják. Vezessenek a baleseti helyszínnél fokozott figyelemmel!A 3-as főúton, Kistarcsa belterületén, a Szabadság úton, az Eperjes úti kereszteződés közelében két személyautó ütközött össze. A 19-es km-nél a fél útpályát lezárták. 

Rövid időn belül két autós is rossz irányba hajtott fel az autópályára, amiért az életükkel fizettek. "Nem elég a stoptábla, sokkal erősebb figyelmeztetés kell" – értékelt a Ripost.hu.

Vasárnap délután és ma hajnalban  szinte megismétlődött a két héttel ezelőtti M5-ös autópályán történt tragédia Törökszentmiklós mellett. A 4-es főút frissen felújított, 2x2 sávos, szalagkorláttal elválasztott szakaszára a forgalommal szemben hajtott fel egy piros Suzuki, aki jó 6 kilométert hajtott szemben a forgalommal. Az út vége végzetes volt: frontálisan ütközött egy fehér Mercedessel.

A Ripost-nak nyilatkozó közlekedés biztonsági szakember szerint egyszerű a magyarázata annak, hogy a több éve vezető autósok is szembe mennek fel az autópályára vagy a szalagkorláttal elválasztott, kétszer két sávos autóútra, illetve a kisebb településeken az egyirányú utcákba:

"mert benézik".

Pausz Ferenc szerint a tilos tábla gyaníthatóan nem elégséges, és jó lenne, ha ott lenne a sárga táblás nagy tenyér, amit pár helyre már kitettek. "Ennek messziről üvöltenie kéne, akár a felirattal is, hogy erre ne! – vélekedett.

Budapest, 2011. február 15.
Az első tenyértábla Budapesten, a IX. kerületben, a Gyáli út egyik lehajtójánál. Ilyen táblákat helyez ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. a fokozottan veszélyes fővárosi felhajtó csomópontokon.
MTI Fotó: Földi Imre
Budapest, 2011. február 15. Az első tenyértábla a IX. kerületben, a Gyáli út egyik lehajtójánál. MTI Fotó: Földi Imre

Budapesten húsznál is több híd-, illetve sztráda, továbbá osztott pályás felhajtójához helyezett ki a Budapesti Közlekedési Központ tenyértáblát. Ezek a másfél négyzetméteres méretükkel és rikító neonsárga alapjukkal a tekintetet magukra vonzó figyelmeztetések fekete tenyeret, Stop táblát és Stop! feliratot ábrázolva figyelmeztetik az óvatlan sofőrt. A számos autópályát és autóutat felügyelő Magyar Közút jelezte a Ripostnak, hogy a legveszélyesebb helyeken az út mindkét oldalán élénksárga behajtani tilos táblákat raktak ki. Ám a mostani baleset tanulsága az,

jó lenne, ha mindenhová kikerülnének

ezek a táblák, lehetőleg minél feltűnőbben.

Hirdetés

Enyhíthető a baj

Hogyha a tiltások és figyelmeztetések ellenére valaki véletlenül mégis rossz irányból hajt egy főútra, akkor kapcsolja be a vészvillogót és óvatosan közelítse meg a leállósávot. Ahol nincs leállósáv, ott próbáljon meg a lehető legjobban lehúzódni. A vészvillogó alkalmazása mellett az autóban maradva hívni kell a rendőrséget, hogy segítsenek az útról való biztonságos lejutásban, olvasható a portálon.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

A 41-es főúton, Nyíregyháza határában három személyautó karambolozott. A 7-es km-nél irányonként váltakozva engedik a járműveket. Komárom-Esztergom megyében, a Tát- Tarján - Tatabánya összekötő úton, Bajna település térségében a 11-es km közelében egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze. Az érintett utat lezárták, kerülni Bajót felé lehet. A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t. Az M3-as autópályán, az M35-ös autópálya csomópontjánál, a 185-ös és a 187-es km között csomópontépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták. Napközben megállíthatják többször a forgalmat.Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 165-ös és a 167-es km szelvények között a külső sávot dilatáció javítás miatt lezárták. A sávlezárás várhatóan két hétig lesz érvényben.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.hu 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés