Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Borzalmas részletek derültek ki a Temes megyei református lelkész és felesége öngyilkosságáról
Mindenegyben Blog - 2022. május 04. (szerda), 16:37

1 perce érkezett!Borzalmas részletek derültek ki a Temes megyei református lelkész és felesége öngyilkosságáról (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 04
Hirdetés
[ ]

Kedden holtan találták a Temes megyei Szigetfalu református lelkipásztorát és feleségét házuk egyik melléképületében: a házaspár öngyilkos lett, búcsúlevelet is hagytak hátra – írja a Temes Megyei Rendőr-főkapitányság közleményére hivatkozva a pressalert.ro portál.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gátaljai kapitányságot (Szigetfalu közigazgatásilag a Berzava menti kisvároshoz tartozik, gyakorlatilag összeépült vele) délelőtt negyed tízkor riasztották, hogy egy férfi és egy nő holttestét találták meg felakasztva egy melléképületben. A helyszínen bebizonyosodott, hogy az 59 éves férfi áldozat Szilágyi Puskás Albert református lelkipásztor, az 53 éves női áldozat pedig a felesége, aki Gátalján dolgozott egészségügyi asszisztensként.

A tragédiát a nő munkaadója fedezte fel, aki – szokás szerint – autóval jött a papnéért. A rendőrség szerint a házaspár egy búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben azt írták, hogy depressziótól szenvednek, és nem tudják elviselni az élet nehézségeit.

Hirdetés

A református szórványlelkész és felesége tragikus halálát megerősítette a Királyhágómelléki Református Egyházkerület részéről Wagner Erik püspöki titkár. Bódis Ferenc végvári lelkészt, a Temesvári Református Egyházmegye esperesét útközben érte el telefonon a maszol.ro, miközben Szilágyi Puskás Albert húgával tartott Szigetfalura, hogy átvegyék a parókia papírjait és a személyes tárgyakat. Bódis tiszteletes szerint a koronavírus-járvány idején nagyon zárkózott lett a pap és felesége. „Befelé fordultak, depresszívek lettek, nem találkoztak senkivel, a közigazgatási gyűlésekre sem járt el, sőt a fizetéséért sem jött, azt is én vagy a segédlelkészem vitte el neki, s úgy adtuk be az ablakon. Ráadásul a nejének egészségügyi problémái voltak tudtommal” – mondta az esperes.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés