Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az én kicsikém tegnap elment aludni, és soha többé nem ébredt fel..
Mindenegyben Blog - 2022. május 04. (szerda), 15:49

Az én kicsikém tegnap elment aludni, és soha többé nem ébredt fel..

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 04

Rosanna Sanderson semmire sem vágyott jobban, csak hogy anya lehessen, így amikor két csíkot mutatott a terhességi teszt, boldogan és büszkén várta az előtte álló akadályokat. Ám a halál egy váratlan pillanatban elragadta a fiatal nőt.

A 22 éves glasgow-i Rosanna Sanderson szeptember 8-án éjszaka lefeküdt aludni szobájába, ám reggel már nem ébredt fel. Édesanyja, Jacqueline talált a 14 hetes kismama élettelen testére, aki a napokban ment volna orvosi vizsgálatra, hogy kiderítsék a baba nemét. Az eset teljesen összetörte a 49 éves asszony szívét, hiszen nem csupán szeretett kislányát, de unokáját is elveszítette egyetlen pillanat alatt.

Hirdetés
[ ]

 – Az én kicsikém tegnap éjszaka elment aludni és soha többé nem kelt fel. Tizennégy hetes terhes volt, nagyon örült a babának. Semmi előjele nem volt a halálának. Hogy történhetett ez meg? Hogyan tudnék erős maradni a másik két gyermekemért? Nincsenek válaszaim, csak vele szeretnék lenni – jelentette be a szomorú hírt a Jacqueline Sanderson a Facebookon.

A család és a barátok értetlenül állnak a tragédia előtt, egyelőre képtelenek elfogadni a tényt, hogy szerettük már nincs többé. A halál okára egyelőre nem sikerült magyarázatot találniuk az orvosoknak, és azt sem tudni, hogy a pici kisfiú vagy kislány lett volna.

 – Már nézegette az utónévkönyvet, és nagyon tetszett neki a Lily név, biztosan azt választotta volna, ha lány lesz, fiúnak pedig az Oscar nevet adta volna – mesélte könnyek között a gyászoló asszony.

Jacqueline Sanderson azt kérte az orvosoktól, ha van rá mód, nézzék meg, hogy a kisbaba fiú vagy lány lett volna, hogy névvel együtt temethessék el a kicsit édesanyjával együtt. 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés