Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott
Mindenegyben Blog - 2022. május 04. (szerda), 15:46

Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 04

Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott

Egy bőr tasakban...

Néha egészen különös dolgokat rejtenek a régi dobozok!

Hirdetés
[ ]

Ez a férfi sem szeretett jobban takarítani, mint bármelyik másik, de amikor a nagymamája megkérte, hogy segítsen neki rendbe rakni az agyagos műhelyét, akkor tudta, hogy menni kell, és azt is, hogy egy hosszú nap áll előtte.

fotó: Imgur/todirerl

Amikor belépett a műhelybe, egyből nyilvánvalóvá vált, hogy már régóta nem volt kipucolva. Ahogy haladt a munkával, egy régi szekrénybe botlott a sarokban. Ki tudja mikor nyithatták ki utoljára.

fotó: Imgur/todirerl

Eleinte csak kacatokat talált benne, de miután kipakolta, az alján valami szokatlan dolgot fedezett fel. Mintha a deszkák nem illettek volna oda. És valóban, amikor hozzányúlt, könnyen elmozdultak a helyükről. Alattuk pedig egy titkos retesz volt. A reteszben pedig egy fémes tárgy.

fotó: Imgur/todirerl

Amikor kivette, már egyértelmű volt, hogy ősrégi széfet tart a kezében. Azonnal a nagyijához sietett, és megkérdezte, mi lehet benne, de még ő sem tudta a választ. Viszont engedélyt adott az izgatott unokának, hogy felfeszítse.

fotó: Imgur/todirerl

Első látásra semmi értékeset nem rejtett. Nem volt teli drágakövekkel, sem pénzzel. Egy papírlap volt a becsomagolt tárgyak tetején ezzel a felirattal: „Ki itt belépsz, hagyj fel minden megbánással!" A férfi egyből felismerte nagypapája humorát.

Hirdetés
fotó: Imgur/todirerl

A ruhába tekert tárgyak régi fotók voltak, az egyik nagypapája apukájáról. Egyből tudta, hogy történelmet tart a kezében, és ez csak a kezdet volt. Egy bőr tasakban különleges bélyeggyűjtemény volt, ráadásul meglepően szépen megmaradtak. A bélyegek különböző országokból valóak voltak. Olyan országokból, amik abban a formában ma már nem is léteznek, mint például a volt Szovjetunió.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés