Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott
Mindenegyben Blog - 2022. május 04. (szerda), 15:46

Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 04

Elment takarítani a nagymamájához, de amit a titkos reteszben talált, attól az egész család élete megváltozott

Egy bőr tasakban...

Néha egészen különös dolgokat rejtenek a régi dobozok!

Hirdetés
[ ]

Ez a férfi sem szeretett jobban takarítani, mint bármelyik másik, de amikor a nagymamája megkérte, hogy segítsen neki rendbe rakni az agyagos műhelyét, akkor tudta, hogy menni kell, és azt is, hogy egy hosszú nap áll előtte.

fotó: Imgur/todirerl

Amikor belépett a műhelybe, egyből nyilvánvalóvá vált, hogy már régóta nem volt kipucolva. Ahogy haladt a munkával, egy régi szekrénybe botlott a sarokban. Ki tudja mikor nyithatták ki utoljára.

fotó: Imgur/todirerl

Eleinte csak kacatokat talált benne, de miután kipakolta, az alján valami szokatlan dolgot fedezett fel. Mintha a deszkák nem illettek volna oda. És valóban, amikor hozzányúlt, könnyen elmozdultak a helyükről. Alattuk pedig egy titkos retesz volt. A reteszben pedig egy fémes tárgy.

fotó: Imgur/todirerl

Amikor kivette, már egyértelmű volt, hogy ősrégi széfet tart a kezében. Azonnal a nagyijához sietett, és megkérdezte, mi lehet benne, de még ő sem tudta a választ. Viszont engedélyt adott az izgatott unokának, hogy felfeszítse.

fotó: Imgur/todirerl

Első látásra semmi értékeset nem rejtett. Nem volt teli drágakövekkel, sem pénzzel. Egy papírlap volt a becsomagolt tárgyak tetején ezzel a felirattal: „Ki itt belépsz, hagyj fel minden megbánással!" A férfi egyből felismerte nagypapája humorát.

Hirdetés
fotó: Imgur/todirerl

A ruhába tekert tárgyak régi fotók voltak, az egyik nagypapája apukájáról. Egyből tudta, hogy történelmet tart a kezében, és ez csak a kezdet volt. Egy bőr tasakban különleges bélyeggyűjtemény volt, ráadásul meglepően szépen megmaradtak. A bélyegek különböző országokból valóak voltak. Olyan országokból, amik abban a formában ma már nem is léteznek, mint például a volt Szovjetunió.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés