Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT!HATALMAS változás jöhet a boltok nyitvatartásában!
Mindenegyben Blog - 2021. november 06. (szombat), 10:30

1 PERCE ÉRKEZETT!HATALMAS változás jöhet a boltok nyitvatartásában! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 06
Hirdetés
[ ]

A multik ajánlást fogalmaznak meg

A jórészt multiáruházakat képviselő Országos Kereskedelmi Szövetség a Magyar Nemzet megkeresésére azt jelezte, hogy a szakszervezetek kezdeményezésére már folyamatban van az aktív egyeztetés a tagvállalatokkal.A többségi vélekedés alapján a tervek szerint nem születne kötelező rendelkezés, hanem az ágazati párbeszéd bizottság döntése alapján ajánlást fogalmaznak meg a kereskedelmi szereplők részére. Ebben az előírások szerinti 14 órai zárás helyett december 24-ére a boltok nyitvatartásában a 12 órai határt javasolnák alkalmazni.

Közel a megállapodás

Október 11-én hivatalosan is megalakult az új Ágazati Párbeszéd Bizottság, ahol a kereskedelem területén működő munkáltatói és munkavállalói érdekképviseletek egyeztethetnek a szektort érintő kérdésekről – közölte a Magyar Nemzettel Karsai Zoltán, a kezdeményezést elindító Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke. Mint mondta, ez a téma volt az első, amivel a bizottság résztvevőihez fordultak.

“A szenteste kapcsán úgy érezzük, hogy idén közelebb állunk egy kedvező megállapodás megkötéséhez, mint korábban bármikor” – fogalmazott Karsai Zoltán.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés