Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett !Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be pár perce : SZIGORÍTÁSOK, vásárlási idősáv, kijárási tilalom...ERRE KELL KÉSZÜLNI :
Mindenegyben Blog - 2021. november 06. (szombat), 10:23

Most érkezett !Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be pár perce : SZIGORÍTÁSOK, vásárlási idősáv, kijárási tilalom...ERRE KELL KÉSZÜLNI : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 06

Orbán Viktor a szokásos péntek reggeli interjújában a koronavírus elleni védekezés jelenlegi helyzetéről számolt be elsőként.

Volt egy sikeres oltási hadjárat tavasszal, amivel a brit mutánst megfékeztük. A delta variáns most viszont végiszáguld a világon, így Magyarországon is, ami sokkal súlyosabb, mint a brit. Ha mindenki be lenne oltva, nem okozna nagy bajt. Az oltatlanok életveszélyben vannak – kezdte a miniszterelnök.

Hirdetés
[ ]

Kórházba kerülhet, lélelegzetőgépre kerülhet, de nagyobb baj is történhet velük, ezért mindenkit arra kér Orbán Viktor, oltassák be magukat.

A védelmi intézkedések, mint a maszkhasználat, lassítja a terjedést, de nem véd meg. Csak az oltás véd meg.

Kötelező oltás

15 millió vakcinamennyiség lesz év végéig az országban. Nem egyformán terjed az ország minden pontján a vírus, ezért kellett bevonni a munkaadókat a védekezésbe. Az általános kötelező oltás bevezetése viszont túl van a magyarok tűréshatárán a kormányfő szerint. Kell a munkahelyi közösségek érvelése az oltás felvételéhez.

Ha egy munkahelyi közösség azt mondja, hogy vedd fel az oltást, vagy maradj otthon, és legyél fizetés nélküli szabadságon.

Hirdetés

Amíg mindenki nincs beoltva, ez a vírus fertőzni fog, szögezte le a kormányfő. A politikusok nem értenek jobban a járványokhoz, mint a szakértők, ezért őket kérdezi a kormány. Az oltatlanoknál a megbetegedés kockázata tízszer nagyobb. Az oltás nagy veszélytől óvja meg az embert.

Minimálbéremelés

Ha a bérnövekedés üteme nem áll összhangban a vállatok fizetőképességével, akkor tönkremennek a cégek. Ezért a munkaadóknak kell, hogy meghatározzák a béreket, a kormánynak segítenie kell őket.

A kormány azt ajánlotta a munkaadóknak, hogy ha elfogadják a munkások 20 százalékos minimálbéremelésre vonatkozó igényét, akkor a munkások után fizetendő tb-járulékot csökkentik, így zajlott a tárgyalás, végül egy jelentős adócsökkentésben állapodtak meg.

200 ezer forintos minimálbér, a garantált bérminimum pedig 260 ezer forint lesz szintén januártól. 10 éve, a Gyurcsány-Bajnai időszakban még az átlagbér volt annyi, mint amennyi most a minimálbér lesz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Nagy Ervin: “Nem tudnék magammal elszámolni, gyáva emberként halnék meg, ha most én ebbe nem állnék bele.”

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés