Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sok - sok millió! Ennyi pénzt kaszált Berki Krisztián kislánya születésének közvetítéséből -itt a pontos összeg ! Ha még nem láttad születésről készült videót - itt megnézheted
Mindenegyben Blog - 2021. november 06. (szombat), 10:12

Sok - sok millió! Ennyi pénzt kaszált Berki Krisztián kislánya születésének közvetítéséből -itt a pontos összeg ! Ha még nem láttad születésről készült videót - itt megnézheted (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 06

A vártnál is nagyobb tömeg volt kíváncsi Berki Mazsi szülésére, akit online bárki megnézhetett aki hajlandó volt érte kifizetni 1490 forintot. Kezdetekben még a rendszer is lefagyott annyi volt az érdeklődő.

Hirdetés
[ ]

A szülés közvetítése nagyon megosztotta az embereket, volt akit mélységesen felháborított, hogy Berkiék kiárulják ezt az intim pillanatot, volt akit viszont különösen érdekelt. Természetesen rögtön megindultak a találgatások, hogy mennyit kereshetett a sztárpár ezzel az élőzéssel.

BerkiékINSTAGRAM

„A tegnapi napon nagy örömünkre szolgált, hogy #alegkisebbberki születésének közvetítéséhez a Teleport biztosította a felületet. www.teleport.hu. Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak. A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt. Jócskán 1 millió felett volt ebben az időszakban az oldalletöltések száma. Ez a kiugró érdeklődés kezdetben túlterhelte ugyan a szervereinket azonban munkatársaink rohamtempóban rövid időn belül el tudták hárítani a problémát, így a #legkisebbberki világrajövetelét már zavartalanul nézhették az érdeklődő rajongók. Az archívumban utólag is elérhető lesz az előkészületek minden egyes perce, és további exkluzív anyagokat is folyamatosan közlünk majd.” -írta bejegyzésében Berki Krisztián.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés