Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS :
Mindenegyben Blog - 2021. november 15. (hétfő), 08:55

1 perce érkezett! Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 15

A mai időjárás Budapesten: napközben várhatóan feloszlik a felhőzet, több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható, a légmozgás mérsékelt lesz. A hőmérséklet kora délután 11-12, késő este 6 fok körül valószínű.

Az ország többi részén is nagyrészt többórás napsütésre lehet számítani, a Nyugat-Dunántúlon azonban jó eséllyel tartósan borult, párás maradhat az idő. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet kora délután a borult részeken 10 fok alatt, másutt 11-13 fok között alakul, késő estére 1-6 fok közé hűl le a levegő.

Kedden a fátyolfelhők mellett többfelé várható köd, kiterjedtebb és sűrűbb formában inkább a Dunától keletre valószínű. Ez azonban napközben ritkul, zsugorodik. Hosszabb-rövidebb napsütés elsősorban a középső és keleti országrészben lehet. Számottevő csapadék nem várható, a ködös, rétegfelhős részeken előfordulhat szitálás. A keleti, délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6-13 fok között várható.

Figyelmeztetés köd miatt kedden /Fotó: met.hu

Szerdán nagy területen képződhet köd, rétegfelhőzet, amely helyenként tartósan meg is maradhat. Főleg az Alföldön és az északkeleti megyékben várható több-kevesebb napsütés. Délutántól nyugat felől megvastagszik a felhőzet, több helyen előfordulhat szitálás, éjjel ónos szitálás is lehet. Késő délutántól, estétől főként délnyugaton helyenként eleredhet az eső. A keleti, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4-11 fok között valószínű.

Figyelmeztetés köd miatt szerdán /Fotó: met.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés