Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS :
Mindenegyben Blog - 2021. november 15. (hétfő), 08:55

1 perce érkezett! Kiadós havazás érkezik, az ország ezen része hamarosan fehérbe borul! EZEKBEN AZ ORSZÁGRÉSZEKBEN LESZ HÓESÉS : (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 15

Csütörtökön az összefüggőbb felhőzóna dél, délkelet felé vonul, az északkeleti országrészben azonban még maradhatnak erősebben felhős körzetek. Másutt hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Többfelé előfordulhat szitálás, leginkább az ország déli felén, estétől pedig északkeleten szórványosan eső, zápor is. Éjszaka az északkeleti határnál néhol havas eső, hószállingózás is előfordulhat. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4-11 fok között alakul.

Hirdetés
[ ]

Pénteken nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, szórványosan előfordulhat eső. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4-11 fok között valószínű.

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!

A numerológus által adott előrejelzés értelmében a nagy fagyra november második felében számíthatunk, ugyanakkor kitart december végéig - írja a Tudásfája. December első pár napjában enyhülés jön, de Miklós napja körül ismét hidegebbre fordul az idő, és érkezik a nagyobb havazás is. 10-e körül pár napig nagyon hideg lesz, majd szelesebb napok következnek.

KARÁCSONYKOR IS FAGYRA ÉS AKÁR VIHARRA IS SZÁMÍTANI KELL

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés