Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Liptai Claudia lecserélte a férjét! Soha nem találnád el ki az új férje !
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 14. (szerda), 08:44

1 perce érkezett!Liptai Claudia lecserélte a férjét! Soha nem találnád el ki az új férje !

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 14

1 perce érkezett!Liptai Claudia lecserélte a férjét! Soha nem találnád el ki az új férje !

Hirdetés
[ ]

Liptai Claudia új férjet kapott, Fenyő Iván lesz a házastársa a Keresztanyu alkotóinak új sorozatában

A Hámori Barbara által irányított Scripted Productions az elmúlt években olyan sorozatokat készített, mint a Keresztanyu, a Hotel Margaret vagy A Séf meg a többiek. A gyártócég most egy újabb produkción dolgozik. Szeptember 16. és 18. között forgatják a pilot epizódját a Szerelmes zsiráfoknak. A főszereplő házaspárt Liptai Claudia és Fenyő Iván alakítja, de Katona László, Juhász István és Ványa Tímea is látható lesz a Szerelmes zsiráfokban.

A szitkom egy budapesti, háromgyerekes, középosztálybeli családról szól, ahol a 20 éve együtt élő 40 év körüli házaspár elkezd terapeutához járni, hogy megoldják házassági problémáikat. 16 éves ikerlányaik és 9 éves kisfiuk pedig szintén nem könnyítik meg a mindennapokat. A produkció a La Famiglia című izraeli sorozat adaptációja. A tévétársaságok a pilot epizód alapján dönthetik majd el, hogy berendelik-e sorozatnak a Szerelmes zsiráfokat. Amennyiben széria készül belőle, még a főszereplő színészek is változhatnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés