Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Károly király lemond a trónról?Itt a bizonyíték.
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 14. (szerda), 08:15

Károly király lemond a trónról?Itt a bizonyíték. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 14

Nostradamus azt jósolta, hogy Károly király lemond a trónról

A Michel de Nostredame néven ismert asztrológus, más néven Nostradamus , láthatóan azt jósolta, hogy Károly király uralkodása rövid és édes lesz. Felmerült az is, hogy legfiatalabb fia, Harry herceg veheti át a trónt. 

Hirdetés
[ ]

Mario Reading, a Nostradamus egyik szerzője és vezető szakértője azt javasolta, hogy a látnok 1555-ben írt rejtélyes verseiben megjósolja a királynő halálának pontos évét. 

Wikipédia

Reading Nostradamus verseiről írt, és ezt írta: „A preambulum az, hogy II. Erzsébet királynő 2022 körül, kilencvenhat éves korában meghal, öt évvel kevesebb, mint édesanyja életkora.” 

Reading szerint, amikor Nostradamus megemlítette a „szigetek királya” szavakat egyik versében, az asztrológus arra a tényre utal, hogy a Nemzetközösség nagy része III. Károly király uralkodása alatt el fog szakadni. 

Hirdetés

Azt is állította: „Károly herceg hetvennégy éves lesz 2022-ben, amikor átveszi a trónt, de a brit lakosság egy bizonyos hányadának ellenérzései továbbra is fennállnak Dian, a walesi hercegnőtől való válása után. .” 

 Reading szerint Károly király életkora miatt kénytelen lesz lemondani a trónról, és ezt követően egy bizonyos valaki veszi át a trónt, akiről sosem akartak a trónra. 

Jóslat: Harry herceg veszi át az irányítást 

Reading azt mondta: „Ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg, aki azt várta volna, hogy apja utódja lesz, már nincs a képen?” A szerző megemlítette, hogy ha Vilmos herceg nem veszi át az irányítást, akkor alapesetben Harry herceg lesz a király. 

„Ezáltal IX. Henrik király lesz, aki mindössze 38 éves” – tette hozzá Reading. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés