Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! MAGYAROK figyelem! NAGY pénzt kap mindenki kézhez! Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be a hírt! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON:
Mindenegyben Blog - 2021. október 13. (szerda), 09:02

1 perce érkezett! MAGYAROK figyelem! NAGY pénzt kap mindenki kézhez! Maga ORBÁN VIKTOR jelentette be a hírt! ILYEN MÉG NEM VOLT MAGYARORSZÁGON: (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 13


 • Minden, gyereket nevelő és szja-t fizetőnek jár az egyszeri visszatérítés, a dolgozó jövedelmi helyzetétől függetlenül.

 • A visszatérítés összegének viszont lesz egy felső határa, ezt az átlagjövedelemnél húzza meg a kormány. Az éves átlagjövedelem szja-tartama 800 ezer forint, ez lehet a legnagyobb összeg, amit egy ember visszakaphat.

 • Két kereső esetén ez akár maximum egy családban 1,6 millió forintos pluszt is jelenthet.

 • Értelmezésünk szerint az érintettek a ténylegesen befizetett 2021. évi adójukat kapják vissza (amit csökkent például a családi adókedvezmény). Vagyis ha már valaki például az szja-ból visszakapja a két gyerek után járó havi 40 ezer forintot, akkor ezt már feltehetően nem fogja visszakapni jövőre. Orbán Viktor a csütörtöki Kormányinfón egyértelművé is tette: az érintettek csak azt kapják vissza, amit befizettek az államnak szja formájában. Cikkünk korábbi verziójában tévesen feltételeztük, hogy az elméletben fizetendő éves szja-jukat kapják vissza a dolgozók.

 • A költségvetésnek ez 550-580 milliárd forintos bevételkiengedést jelent.

 • 1,5 millió keresővel számolva így fejenként 400 ezer forintban részesülhetnek az szja szerint adózó dolgozók.

 • A várható magasabb GDP-növekedésből lesz minderre keret 2022-ben, mert minden, az eredetileg tervezettnél 1 százalékponttal magasabb növekedés 250 milliárd forintos mozgásteret nyit a költségvetésben.
 • Hirdetés
  Megosztás a Facebookon
  Hirdetés
  Hirdetés