Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!! Operatív törzs bejelentése: A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI…. Ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet
Mindenegyben Blog - 2021. február 22. (hétfő), 17:29

1 perce érkezett!! Operatív törzs bejelentése: A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI…. Ismét meghosszabbították a veszélyhelyzetet (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 22

A DK módosítóját leszavazták, így nem került be az elfogadott javaslatba, hogy a koronavírus elleni vakcinák között szabadon lehessen választani.

Az ellenzéki pártok már a múlt heti vitában jelezték, hogy ezúttsl nem szavazzák meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását, szerintük ugyanis a kormány visszaélt a hatalmával az elmúlt hónapokban.

Orbán Viktor múlt hétfőn a Parlamentben értékelte a járvány kormányzati kezelését, és arra kérte az ellenzéket, hogy szavazzák meg a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. „Ismét emelkedő tendencia jöhet”, ezért „szükség van az eddigi szabályok szigorú és következetes betartására is” – fogalmazott a miniszterelnök.

„Van egy újraindítási akciótervünk. Azt remélem, Magyarország erősebb lesz a járvány után, mint a járvány előtt volt. Kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy pártállásra tekintet nélkül támogassák a kormány válságkezelő és gazdaságot újraindító akciótervét” – mondta Orbán.

Az MSZP-s Harangozó Tamás múlt héten azzal indokolta pártja döntését, hogy a mostani javaslat más mint a novemberi, mert a Fidesz szerinte politikai elismerést vár az ellenzéktől az elmúlt három hónapért, miközben „pitiáner játszmát játszanak” az önkormányzatokkal.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

A DK-s Arató Gergely pedig arról beszélt, hogy DK több okból se szavazza meg a javaslatot. Egyrészt„káros, hibás, hatástalan intézkedésekhez kérnek utólag hozzájárulást”, másrészt „önök teljesen elvesztették a kapcsolatot a valósággal, és az elmúlt hónapokban bizonyították, hogy alkalmatlanok a járvány és a válság kezelésére”, harmadrészt „önöket nem az ország vagy a magyarok érdekei érdeklik, hanem saját kicsinyes érdekeik”. Arató szerint a kormánypártok most arra kérnek felhatalmazást, hogy tovább szórják az ország pénzét különféle beruházásokra, nekik kedves vállalkozó csoportok zsebeinek kitömésére, vagy a vadászati kiállításra. „Arra kérnek utólag tőlünk felhatalmazást, amit az elmúlt hónapokban műveltek a járványkezelés mögé bújva”, arra, hogy „tönkretegyék az önkormányzatokat”, vagy arra, hogy „biankó csekkel” bármit megtehessenek a következő hónapokban, mondta Arató.

Az LMP-s Keresztes László Lóránt pedig azt emlegette fel a kormánypártoknak, hogy felszólalásaikban egyetlen önkritikus mondat sem hangzott el. „Önök elégedettek ezzel a helyzettel?” – tette fel a kérdést.„Önök nem éltek, hanem visszaéltek a rendkívüli felhatalmazással” – fogalmazott az LMP-s képviselő, példaként pedig választási törvény vagy az Alaptörvény módosítását hozta fel az elmúlt hónapokból.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés