Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. április 18. (hétfő), 15:29

1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 18

1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,csak egy sávon lassan halad a forgalom!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Újabb balesetek történtek az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon hétfőn kora délután, torlódik a forgalom - közölte az Útinform és a rendőrség.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Herceghalom térségében, a 30-as km-nél több személyautó ütközött össze, csak egy sávon lassan halad a forgalom, közel 10 km-es a torlódás, Biatorbágy és Bicske között aki teheti válassza az 1-es főutat.Az M3-as autópályán, a főváros irányába rendkívül erős a forgalom. Füzesabonytól telített sávokon lehet autózni, Hatvan és Bag között szakaszosan torlódik a forgalom. Tovább lassítja a haladást, hogy a 93-as km-nél két személyautó koccant össze, a sérült járművek már a leállósávon vannak. Az M5-ös autópályán, a főváros irányába, az M0-s csomópont közelében baleset történt. A 24-es km-nél már megszűnt a sávzárás, de még torlódik a forgalom. Egy korábban történt baleset helyszínén, az M43-as autópályán, a határ felé vezető oldalon a 48-as km-nél helyreállítási munkát végeznek, a belső sávra terelik a járműveket.A 22-es főúton, Őrhalom és Szécsény között egy személyautó fának csapódott. A 35-ös km-nél lezárták a fél útpályát. A 31-es főúton, Maglódon három személyautó ütközött össze. A 27-es km-nél lezárták a főutat, kerülni Maglódon keresztül lehetséges. A húsvéti hétvégén módosított rend szerint alakul a kamionstop: ma reggel 6 órától este 10 óráig tiltja a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen.A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Kárpát utca 4. – Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József KollégiumBarabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https:/www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés