Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Figyelem! Közlemény érkezett az 55 év felettieknek a Nemzetgazdasági Minisztériumtól! Ha Ön is ebbe a korosztályba tartozik, nem árt ha tud erről
Mindenegyben Blog - 2022. április 18. (hétfő), 16:15

Figyelem! Közlemény érkezett az 55 év felettieknek a Nemzetgazdasági Minisztériumtól! Ha Ön is ebbe a korosztályba tartozik, nem árt ha tud erről (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 18

55 ÉV FELETTIEK FIGYELEM! 55 ÉV FELTTIEKNEK TETT KÖZZÉ FONTOS INFORMÁCIÓT A KORMÁNY! ERRŐL NEM ÁRT HA TUD HA EBBE A KOROSZTÁLYBA TARTOZIK! >>>

Hirdetés
[ ]

Egyre nagyobb szükség van az 55 év feletti munkavállalókra a magyar és az európai munkaerőpiacon, ez az elmúlt években tapasztalt tendencia adta a most zárult, Egészséges munkahelyet minden életkorban című kétéves kampány létjogosultságát, amelyet az Európai Munkavédelmi Ügynökség (EU-OSHA) koordinált – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Hozzátette: Magyarországon az idősödő munkavállalók foglalkoztatási rátája 49,8 százalék, közelít az 55,3 százalékos európai uniós átlaghoz.

Simon Attila kiemelte: az EU-OSHA kampánya a jó gyakorlatok bemutatásával, valamint a cégek által bevezetett innovatív munkavédelmi gyakorlatok elismerését szolgáló Európai Helyes Gyakorlat díj bevezetésével, a kormány pedig a munkahelyvédelmi akcióval ösztönzi és segíti az 55 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának bővülését.A helyettes államtitkár szerint be kell mutatni a munkaadóknak az 55 év feletti dolgozók érdemeit, hogy miért éri meg őket foglalkoztatni, hiszen a munkáltatók sok esetben azt gondolják, hogy egy idősödő munkavállaló sokkal több kockázatot jelent, például mert többször lesz beteg, vagy ha munkahelyi baleset éri, sérülései jellemzően súlyosabbak, illetve lassabban gyógyulnak, mint egy fiatalabb dolgozó.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés