x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 19. (péntek), 20:10

1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 19
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. augusztus 19. 19:52

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Bicske és Herceghalom között a 32-es km-nél egy személyautó korlátnak ütközött, a belső sávot foglalja el a sérült jármű, torlódik a forgalom.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Az M3-as autópályán, a fővárosból kifelé Bag közelében a 48-as km-nél lévő  korábbi balesetnél már nincs korlátozás, de a torlódás még jelentős menetidő-növekedést okoz.A 67-es főutat lezárták a 63-as és a 80-as km között, mert portáltáblát építenek. A forgalmat Mernyeszentmiklós és Somogytúr között az útpálya melletti útra terelik.Fennakadást okoz a közlekedésben a nyugatról keletre tartó vihar.Jelenleg az M7-es autópályán a Martonvásár és Velence közötti szakaszon mindkét oldalon szinte csak araszol a forgalom a zivatar miatt. A Tatabánya, Székesfehérvár Dunaújváros tengelyen valamint a Duna vonalától nyugatra eső területeken a hirtelen lezúduló eső miatt, lassabb haladásra kell készülni a gyorsforgalmi utakon, valamint a fő-és mellékutakon egyaránt.A Tisza felső szakaszán a kompok általában közlekednek. Tiszadob és Tiszalúc között viszont a komp csak személygépkocsikat visz át, a közeli pontonhídon is csak 10 tonna össztömegig lehet áthajtani.A középső szakaszon a kompok nem járnak, kivéve Nagykörű és Fegyvernek között, ahol van átkelés.

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.hu

Az esőben vezetés talán nem akkora mumus, mint a jeges úton való közlekedés, de egy könnyű záporban is rengeteg hibát lehet véteni autósként, hát még ha özönvíz szerűen zúdul ránk a mennyei manna. A legtöbben hajlamosak vagyunk ugyanazokat a hibákat elkövetni, vagy inkább bizonyos dolgokat elfelejteni. Pedig az esőben vezetés nem egy ördöngös mutatvány, csupán észben kell tartani bizonyos szabályokat a balesetmentes közlekedés érdekében. A tavaszi és őszi nagy esőzések közepette azért nem árt felkészülni. Összeszedtünk néhány tippet, amikkel megelőzhetjük a balesetet, vagy karambolt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI...
Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés