Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete feladta a harcot. Gyászol Emilio : Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia
Mindenegyben Blog - 2023. március 30. (csütörtök), 19:28

1 perce érkezett! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete feladta a harcot. Gyászol Emilio : Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 30

1 perce érkezett! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete feladta a harcot. Gyászol  Emilio : Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia

 Március 29-én éjjel elhunyt Jellinek Emil, a lovis közösség egyik központi figurája, a népszerű énekes, Emilio édesapja. Jellinek Emil évtizedek óta volt az ügető szerelmese, a galoppot hanyagolta. Nem volt olyan szombati versenynap, hogy ne lett volna már egy órával az első futam startja előtt valamelyik istállóban, hogy megtudakolja, melyik ló van a legjobb formában, melyik esélyes a nagy győzelemre.

Hirdetés
[ ]
Elhunyt Jellinek Emil, az egyik legnagyobb magyar lóverseny rajongó (Fotó: Pixabay.com)

Minden versenyző ismerte őt a Kincsem Parkban, mindenkivel jóban volt, évekre visszamenőleg is tudta a nagy futamok végeredményeit, valamint azt, hogy mennyi pénzt keresett a lovakon. Emil ugyanis nemcsak a verseny, de a fogadás nagy szerelmese is volt. Már a versenynapok délelőttjén kész tervekkel a fejében érkezett ki a pályára, hogy aztán begyűjtse a legfrissebb információkat. 

Fotó: TV2

A Ripost megkereste Emil egyik közeli barátját, a többszörös hajtó és idomársampion, Derby-győztes hajtót, Lakatos Csabát, akit nagyon megrendített a tragikus hír.

Lakatos Csaba régóta jó barátja volt Emilnek (Fotó: Péter Réka)

"Emil szerda éjjel hunyt el egy budapesti kórházban. Furcsa ez, mert a legfrissebb információim szerint már épp kezdett jobban lenni, mielőtt végleg feladta volna a küzdelmet. Régóta küzdött egészségügyi gondokkal, március elején az egyik lábát is amputálni kellett. Nagyon sajnálom, mert évtizedek óta nagyon jó barátok voltunk, mindig szorított nekem a futamokon. Minden héten bejött az istállóba, hogy megkérdezze, milyen formában vannak a lovaim, na és persze én. Jókat nevettünk együtt, ugyanakkor komoly témákról is tudtunk beszélgetni. Soha nem fogom elfelejteni" - nyilatkozta megkeresésünkre Lakatos Csaba, a 2021-es ügetőderby győztese.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés