Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT ⚡️ Varga Miklós ÉS Demjén Ferenc durván kiakadt, hogy Magyar Péter engedély nélkül használta a dalaikat.
Mindenegyben Blog - 2024. április 10. (szerda), 10:40

1 PERCE ÉRKEZETT ⚡️ Varga Miklós ÉS Demjén Ferenc durván kiakadt, hogy Magyar Péter engedély nélkül használta a dalaikat.

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 10

1 PERCE ÉRKEZETT

Varga Miklós ÉS Demjén Ferenc  durván kiakadt, hogy Magyar Péter engedély nélkül használta a dalaikat.

Demjén Ferenc és Varga Miklós is felháborodásukat fejezték ki, amiért Magyar Péter engedély nélkül felhasználta dalait. A zenei közösség zavart keltő helyzetbe került, amikor kiderült, hogy Magyar Péter a tüntetés során engedélyezés nélkül játszott le olyan számokat, melyeket a tulajdonosok nem hagytak jóvá. Demjén Ferenc és Varga Miklós is élesen bírálták, hogy dalai Magyar Péter eseményén csendültek fel.

Hirdetés
[ ]

Az incidens miatt számos zenész fejezte ki nemtetszését, különösen miután Magyar Péter szombati demonstrációján felcsendültek a műveik - számol be a Blikk. Demjén Ferenc például "A szabadság vándorai" című dal kapcsán nyilatkozott:

„Nekem semmilyen tudomásom nem volt erről, így értelemszerűen engedélyt sem adhattam a felhasználásra. Remélem, senki nem hiszi el, hogy az egyik legkedvesebb dalomat egy ilyen politikai cirkuszhoz engedélyezem!”

Hasonlóképp érez az Európa című dalt szerző Varga Miklós is, aki azt nyilatkozta:

„Lényegében önkényesen lejátszották a dalt a tudtom és beleegyezésem nélkül, azt gondolom, ez nem elegáns húzás. Én ezt jeleztem is feléjük, de egyéb jogi lépéseket nem kívánok tenni.”

A lapnak nyilatkozó jogász szerint az előadók figyelmét fel kell hívni arra, ha művük politikai rendezvényen szó:

„Az integritás joga azt jelenti, hogy egy szerző és a műve között különleges kapcsolat áll fenn: a mű magán viseli a szerző szellemiségének, személyiségének jegyeit. Minden műnek sajátos jelentéstartalma van, amin keresztül a szerző megszólítja a közönséget. A szerző mindenkori elemi érdeke, hogy a közönség ne nyerjen hamis benyomást a művéről. Ha egy dal előadása, lejátszása például politikai vagy közerkölcsbe ütköző közegben történik, az hamis benyomást kelthet. Ez a szerző személyhez fűződő jogait sérti, ami ellen a szerző jogosult fellépni és tiltakozását kifejezni a hamis benyomást keltő személlyel szemben.”

Kapcsolódó cikkünk
Demjén Ferenc és Varga Miklós durván kiakadt, hogy Magyar Péter engedély nélkül használta a dalaikat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés