Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sírva mondta el Varga Judit , hogyan kínozta Magyar Péter - videó
Mindenegyben Blog - 2024. április 10. (szerda), 08:09

Sírva mondta el Varga Judit , hogyan kínozta Magyar Péter - videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 10

Varga Judit Küzdelme az Erőszakos Kapcsolattal

Varga Judit, egykori igazságügyi miniszter, Hajdú Péter vendégeként nyílt meg a Frizbi TV YouTube-csatornán, ahol eddig elhallgatott, megdöbbentő részleteket osztott meg agresszív exférjéről, Magyar Péterről. A beszélgetés során Varga részletesen beszámolt arról, hogyan viselte meg pszichológiai és fizikai értelemben is a házasságukat.

A Torz Énkép és Irgalmatlan Kritika

Varga elmesélte, hogy Magyar már a brüsszeli éveik alatt is folyamatosan bírálta, gyakran alázta meg szóbeli abúzusokkal. A kapcsolat mentése érdekében szakemberhez fordultak, de Magyar nem változott. A helyzet hazatérésük után, 2018-ban csak rosszabbodott.

Hirdetés
[ ]

A Bezártság Évei

A miniszter asszony arról is beszélt, hogy férje több alkalommal is bezárta, és olyan helyzetekbe hozta, amelyek közvetlen veszélyt jelentettek rá és gyerekeikre. Egyik alkalommal, amikor a gyerekek előtt zárta be egy szobába, 11 éves gyermekük szabadította ki.

A Válás Elhatározása és a Késői Megtisztulás

Varga 2020 végén döntötte el, hogy el kell válnia, bár korábban is többször felmerült ez a lehetőség. Magyar Péter viselkedése a következő hónapokban nem javult; sőt, egyes esetekben még veszélyesebbé vált. Varga Judit 2023 januárjában hozta meg a végső döntést: elég volt.

Az Áldozatsegítés Útján

Hirdetés

A beszélgetés során Varga Judit azt is kiemelte, mennyi mindent tett az áldozatok megsegítése érdekében, még akkor is, ha politikai ellenségei folyamatosan támadták ezért. Hisz abban, hogy a személyes történetével reményt adhat másoknak is.

Új Kezdet és Békés Jövő

A történet végén Varga Judit megosztotta, hogy jelenleg boldog, mivel visszanyerte önmagát és látható a változás gyermekeiben is. Az asztaloszképzésbe való beiratkozásával új szenvedélyre talált, és új életcélja, hogy gyermekeit megtanítsa szeretni, bátorítja a jövőre nézve.

Kapcsolódó cikkünk
Itt a hivatalos RENDŐRSÉGI jelentés!Varga Judit: „Engedj el!” vs. Magyar Péter: El akarják rabolni a gyerekeimet! – a Mandiner közölte a teljes rendőri jelentést a családi drámáról

A Mandiner megkapta azt a jegyzőkönyvet, amelyet korábban a HVG már részleteiben is bemutatott. Magyar Péter már...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés