Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. október 14. (szombat), 08:05

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 okt 14
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. október 14. 07:41

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán baleset történt. A 122-es km-nél csak egy sávon halad, emiatt torlódik a forgalom.

Hirdetés
[ ]

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A 193-as km-nél az autópálya forgalmát a pihenőn keresztül engedik el.Az M5-ös autópályán, Budapest felé, Hernád térségében egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze. A 48-as km-nél az autópálya forgalmát megállították, aki teheti az  az 53-as jelű Örkény/Albertirsa és a 44-es jelű Dabas/Albertirsa csomópontok között tud az 5-ös főúton kerülni.

Egy kisteherautó és egy személygépkocsi érintett abban a balesetben, amely az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán történt, Hernád térségében, a 48-as kilométernél.

A kistehergépkocsi az oldalára borult - írja a katasztrófavédelem. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek, a ami a gyakorlatban a mentőket jelenti.

Hirdetés

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Útinform azt javasolja hogy aki teheti az az 53-as jelű Örkény/Albertirsa és a 44-es jelű Dabas/Albertirsa csomópontok között tud az 5-ös főúton kerülni.

Az M3-ason is történt egy baleset. Vásárosnamény felé, a Rétaljai pihenőnél egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A 193-as km-nél az autópálya forgalmát a pihenőn keresztül engedik el.

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es km-nél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé.A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es km között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva.38-as főúton, a 9-es km-nél lévő Tokaji Tisza-hídon, dilatációs szerkezetet javítanak. Vasárnap reggel 8.00 óráig a fél útpályát lezárják, napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat.76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében, a 23-as és a 25-ös km között aszfaltoznak. Hétfőn 15.00 óráig, félpályás lezárás mellett dolgoznak.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

képek:illusztráció!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés