Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír : A nyugdíjasok november közepén mintegy 250 ezer forintra számíthatnak!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!
Mindenegyben Blog - 2021. október 28. (csütörtök), 12:43

1 perce jött a hír : A nyugdíjasok november közepén mintegy 250 ezer forintra számíthatnak!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 28

Hullani fog a pénzeső, még a 13. havi nyugdíj részlete után is fizet az állam az idős honfitársainknak. Jövőre ugyanez lesz - írja a mfor.hu.

Hirdetés
[ ]

A lap a Magyar Államkincstár naptára alapján azt írja, a következő nyugdíjfizetés a bankszámlával rendelkező idősek esetében november 12-én esedékes, a postai kézbesítés ütemezése ettől eltérő, de a postás is abban az időszakban érkezik.

A mostani esedékesség abban különbözik a többi alkalomtól az évben, hogy jóval több pénz érkezhet, ugyanis két hét múlva küldi el az állam a rendes járandóságon felül a nyugdíjkorrekciót és a nyugdíjprémiumot is.

Az mfor.hu szerint ez a két tétel egy átlagos nyugdíj – 151 ezer forint – esetében mintegy 100 ezer forintot jelent, azaz ezek a nyugdíjasok november közepén mintegy 250 ezer forintra számíthatnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés