Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
KESERŰ FORDULATOT vett a járvány! ÚJRA JÖN A  KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS ,KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV!? Gulyás Gergely ma a következőket jelentette be: (1. oldal)
Mindenegyben Blog - 2021. október 28. (csütörtök), 12:33

KESERŰ FORDULATOT vett a járvány! ÚJRA JÖN A KÖTELEZŐ MASZKVISELÉS ,KORLÁTOZÁS ÉS VÁSÁRLÁSI IDŐSÁV!? Gulyás Gergely ma a következőket jelentette be: (1. oldal) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 28

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtök kora délelőtti Kormányinfón jelentette be a járvánnyal kapcsolatos legfrissebb intézkedéseket. Ahogy fogalmazott, az "előrejelzések sokfélék a járvánnyal kapcsolatban, de a negyedik hullámban ugrásszerűen nőni fog a fertőzöttek száma, a kórházban kezeltek száma kisebb mértékben, de szintén emelkedni fog, a helyzet intézkedéseket indokol". Ezért az alábbi intézkedésekről született döntés:

Hirdetés
[ ]

• A munkaadók szervezeteinek javaslatára a cégek és a vállalkozások jogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételeként előírják a védőoltást az alkalmazottak számára, ha ezt szükségesnek látják.

• A közösségi közlekedési eszközökön november elsejétől kötelező a maszkviselés.

• Az egészségügyi intézményekben látogatási tilalmat vezetnek be. A szociális intézményekben az intézményvezetők dönthetnek erről.

Gulyás Gergely ezt követően az oltások fontosságát hangsúlyozta, miközben hozzátette, a vakcinától és a most bejelentett intézkedésektől azt remélik, hogy ezekkel a negyedik hullám megfékezhető lesz. Az állami szerveknél széles körben elő fogják írni az oltási kötelezettséget, az önkormányzatoknál a polgármesterek lesznek jogosultak dönteni erről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott .Ilyenre még nem volt példa.

Teljesen elszabadult a pokol -Magyar Péter durván megmondta az igazat Gulyás Gergelyről!Hatalmas pofont kapott...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés