Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír!! Részleges kijárási tilalmat vezet be egy magyar város!!!
Mindenegyben Blog - 2020. március 23. (hétfő), 08:38

1 perce jött a hír!! Részleges kijárási tilalmat vezet be egy magyar város!!!

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 23

A 8 ezer fős hajdú-bihari Polgár vezetése így döntött:

„Polgármesterként úgy vélem, hogy mindannyiunk érdekében újra nyomatékosítani kell és további intézkedésekkel még inkább erősíteni szükséges az otthonmaradás fontosságát, ezért Polgáron a 2020. március 23-30. közötti időszakra részleges kijárási tilalmat rendelek el.”

A polgármester szerint otthonmaradásra köteles:

az önkormányzat azon munkavállalója, akit az önkormányzat pótszabadság biztosításával mentesített a heti munkavégzés alól,az önkormányzat szociális ellátásában részesülő 70 év fölötti polgári lakos ésaz otthon maradó óvodás, valamint az otthoni tanulásra kötelezett általános iskolás és szakiskolás tanuló.A rendelkezés alól kivételt jelent a napi élelmiszerek és gyógyszerek vásárlása, az egészségügyi és járványmegelőzési feladatok teljesítése, valamint a napi munkába járás.-írja a 444. hu

Hogyan terjed az új koronavírus?

Hirdetés
[ ]

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mennyi ideig marad fertőzőképes a vírus a felületeken, annyi azonban bizonyos, hogy az egyszerű fertőtlenítőszerek elpusztítják.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés