Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ,kigyulladt egy autó az autópályán!! Közel 8km-es a torlódás az autópályán!
Mindenegyben Blog - 2022. május 12. (csütörtök), 09:37

10 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ,kigyulladt egy autó az autópályán!! Közel 8km-es a torlódás az autópályán! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 12

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópontban az M5-ös autópálya felé vezető felhajtó ágon aszfaltoznak. 15.00 óráig a külső sávot lezárták, így a felhajtás előtt jelentős torlódás alakult ki.

Hirdetés
[ ]

Kigyulladt egy autó az M7-es autópályán Kőszárhegynél. A lángokat már eloltották, de a 73-as km-nél a belső sávon halad a forgalom.

Ezt kell tenni, ha ég az autó

A katasztrófavédelem korábban azt tanácsolta, hogy ha füstölni kezd egy jármű, akkor lassan és oldalról nyissuk fel a motorháztetőt, hiszen előfordulhat, hogy a levegő-utánpótlás hiánya miatt még nincs tűz, csak izzik valami.

Hatalmas láng csaphat ki

Ha ilyenkor hirtelen felnyitjuk a motorháztetőt, az izzó, kezdődő tűz hirtelen levegőt kap, hatalmas lánggal kicsap a motorháztető alól, és súlyos égési sérüléseket okozhat. 

Fontos a gyors helyzetfelismerés

Ha van nálunk tűzoltó készülék, a motorháztetőt csak annyira nyissuk fel, hogy a résen keresztül befújhassuk annak tartalmát. Mindenképpen fontos a gyors helyzetfelismerés, az azonnali segítségkérés és az azonnali segítségnyújtás.

A magyar-román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladja a 3 km-t.Erős a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán Budaörs térségében, az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton  Maglódtól a főváros felé, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt.Nagyon sokan haladnak az M0-s autóút keleti szektorán is, a 4-es főúti és az M4-es autóúti csomópont között  illetve a Maglód csomópont és a Pécel csomópont között, mindkét irányban telítettek a sávok.Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között. A munkaterületeknél szakaszosan félpályás korlátozásra készüljenek és hosszabb menetidővel számoljanak!Az M3-as autópályán Budapest irányába, a 103-as km-nél lévő Kál/Erdőtelek csomópontban munkavégzés miatt 11.00 óráig lezárták a felhajtó ágat. Kerülni a 3-as főút felé a 90-es km-nél a Nagyfüged/Ludas csomóponton keresztül lehet az autópályára.Az M6-os autópályán a 165-ös és a 171-es km közötti alagútláncban, munkavégzés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, az ellenkező, Pécs felé vezető oldalon kétirányú a forgalom.Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, Törökbálint térségében a 3-as km-nél aszfaltozás miatt 15.00 óráig csak a belső sáv lesz járható, illetve a gyorsító és elosztó sávon is lehet majd haladni. Napközben folytatódik a „Tour de Hongrie” kerékpárverseny a Karcag és Hajdúszoboszló közötti, 191-es km-es távon. A mezőny délután fél 2-kor startol Karcagról, majd végig kerekeznek a 34-es főút - Tiszafüred - 33-as főút – Poroszló - Tiszaújváros - 35-ös főút - Polgár- Görbeháza – Balmazújváros - Hajdúszoboszló végcél útvonalon, ahol a versenyzőket rendőri kísérettel biztosítják.Az M7-es autópályán, a magyar-horvát határon Letenye határátkelő kilépő oldalán egy korábbi baleset során megrongálódott az útlevélvizsgálat célját szolgáló bódé is, melyet elbontottak. Ezért a kilépő oldal forgalmi sávjait továbbra is zárva tartják, a járműveket a buszsávon keresztül engedik, ott történik az útlevélvizsgálat is. A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen.A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Kárpát utca 4. – Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József KollégiumBarabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https:/www.utinform.huA magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 5 km-t. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés