Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!!10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:
Mindenegyben Blog - 2022. február 07. (hétfő), 17:55

10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!!10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 07

Orbán Viktor még tavaly decemberben írta alá azt a rendeletet, amely a 13. havi nyugdíj folyósításáról szól és aminek összeget 2022 februárjában kapják majd meg a nyugdíjasok.

Kormány a járvány miatt döntött úgy, hogy még több támogatást szeretne adni az időseknek, ezért előre hozták a 13. havi nyugdíj kifizetését.

Hirdetés
[ ]

Februárban tehát dupla nyugdíj érkezik, az átutalás 11-én történik, a postai kézbesítés pedig 9-én kezdődik - ismertette.

A 13. havi nyugdíj kifizetésére 371 milliárd forintot fordít a kormány, amit a gazdaság jó teljesítménye teszi lehetővé - emelte ki.

A kormányfő hétfő reggel már posztolt a Facebookon egy fotót arról, hogy Márika néninél járt vendégségben, délutánra pedig a látogatásról készült videó is felkerült a miniszterelnök oldalára.

A videóhoz a kormányfő csak annyit írt, hogy „A baloldal elvette a 13. havi nyugdíjat, mi visszaadjuk!”. A friss videóban a miniszterelnök főként a 13. havi nyugdíj folyósításáról beszélgetett Márika nénivel és Orbán szerint a 13. havi nyugdíj visszaadása nagy dolog, mert „amellett, hogy a pénz az fontos, van ennek egy elégtétel íze, mert mégiscsak elvették, most pedig visszaadjuk.”

Vendéglátója, Márika néni pedig megjegyezte, hogy más nyugdíjasokkal is beszélgetett, akik például a gyerekeiket, unokáikat segítik majd a 13. havi nyugdíj összegéből.

Mint az ismert, Orbán Viktor még tavaly decemberben írta alá azt a rendeletet, amely a 13. havi nyugdíj folyósításáról szól és aminek összeget 2022 februárjában kapják majd meg a nyugdíjasok.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés