Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most lebukott!! Vele kapták rajta egy ágyban Erős Antóniát!
Mindenegyben Blog - 2022. február 07. (hétfő), 18:19

Most lebukott!! Vele kapták rajta egy ágyban Erős Antóniát!

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 07

Akinek van háziállata, jól tudja, hogy kis kedvence idővel a család részévé válik. Nem is utazik el szívesen nélküle, ahová csak lehet, magával viszi.

Amióta Erős Antóniáknak kutyusa van, egészen megváltozott az életük - Max lett a harmadik gyermekük, és ez a kutya-gazda szerelem elvárja azt is, hogy ha a család nyaralni, kikapcsolódni megy, négylábú kedvencük is velük tarthasson.

Hirdetés
[ ]

S bár, Antónia tudja, hogy az ágyra nem mindenki engedi fel a kutyát, ő még ennek sem bírt ellenállni kutyabarát szálláshelyükön. A fotót elnézve, nem csoda, hiszen ki tudna ilyen tündéri szemeknek nemet mondani?

„Kutyabarát? Egyre több hotel és szállásadó tudja, hogy mennyire fontos ez, amikor szállást keresünk. Amióta Max velünk van, mi is így választunk. Mindenhova jön velünk, csak a repülős utakra nem vittük eddig...” – kezdte Instagram-bejegyzésében a gyönyörű híradós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés