Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1,5 MILLIÓ EMBERNEK KELL HAMAROSAN PÁR TÍZEZER FORINTOS NYUGDÍJBÓL MEGÉLNIE! ENNYI LESZ A NYUGDÍJA, HA MINIMÁLBÉRES ÁLLÁSA VAN >>
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 16. (kedd), 20:58

1,5 MILLIÓ EMBERNEK KELL HAMAROSAN PÁR TÍZEZER FORINTOS NYUGDÍJBÓL MEGÉLNIE! ENNYI LESZ A NYUGDÍJA, HA MINIMÁLBÉRES ÁLLÁSA VAN >> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 16

1,5 MILLIÓ EMBERNEK KELL HAMAROSAN PÁR TÍZEZER FORINTOS NYUGDÍJBÓL MEGÉLNIE! ENNYI LESZ A NYUGDÍJA, HA MINIMÁLBÉRES ÁLLÁSA VAN

Minimálbéresek figyelem! – Nagyon rossz hír érkezett!

1,5 millió embert érint! Katasztrófahelyzetet eredményezhet!

ITT VANNAK A SZÁMOK, MUTATJUK, HOGY A 20-30-40 év munkaviszony mellett , mekkora az induló nyugdíj értéke

Hirdetés
[ ]

  A jelenleg középkorú, minimálbérét dolgozóknak tudni kell, mi vár rájuk, ha elérik a nyugdíjkorhatárt! A nyugdíjuk nem fogja elérni az 50 ezer forintot!!!

Ha valaki nem halmoz fel jelentős tartalékot, esélytelen, hogy ennyi pénzből meg tudjon élni.

Nem beszélve a devizahitellel felhalmozott adósságok törlesztéséről – amely igen magas arányban sújtja a mostani 40-50 éveseket. Ez a generáció erősen rá lesz szorulva gyermekei segítségére. Ezzel a ténnyel már most érdemes megbarátkozni!

Hirdetés

egy fontos lap szerint a  következő 20 évben a nyugdíjrendszerünk  nem kerül bajba, ezt követően nagyobb változtatások is elképzelhetők az állami nyugdíjban. Jelenleg   az egyik legnehezebb helyzetben a közel 1,5 milliósra becsülhető minimálbéres kör van, mert érdemi megtakarítás nélkül  csupán 40 ezer forint körüli nyugdíjra számíthatnak. De sincs jobb helyzetben egy átlagkeresettel rendelkező dolgozó sem, miközben a nettó átlagkereset 175 ezer forint,  ők az államtól 100 ezer forintos juttatást kaphatnak.

Vajon hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet?!?

Előbb-utóbb mindenkiben felmerül a kérdés, hogy időskorában  mekkora nyugdíjra számíthat. Ezután  sokan elakadnak, mert annyira bonyolultak  az állami nyugdíj kiszámításának szabályai, hogy azon kevesen igazodnak el, ezért még megközelítőleg sem tudhatják meg, hogy mekkora nyugdíjra számíthatnak. Az az általános nézet, hogy rövid időn belül  nem lesz állami nyugdíj, és sajnos mindenki  magára lesz utalva egyre jobban.

Van egy jó hírünk, a  jelenlegi  állás szerint igenis  lesz állami nyugdíj, méghozzá egészen sokáig  a mostani feltételek mellett. A következő 20 évben nincs ok aggodalomra, az MNB friss tanulmánya szerint, viszont a 2030-as évek közepétől valamilyen módon fedezni kell az egyre nagyobb hiányt. Az biztos, hogy jobb annak, aki teheti saját kezébe vennie a sorsát és nyugdíjpénztáron keresztül megtakarítania az elkövetkező időben.

A juttatást nem osztogatják ingyen

A Bankmonitor.hu számításokat készített arra vonatkozóan, hogy milyen állami nyugdíjra számíthatunk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés