Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 12 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 12 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. január 20. (péntek), 13:20

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 12 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 12 kilométeres! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 20

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset nehezíti a közlekedést, ezért félpályás korlátozásra készüljenek az alábbi utakon:

Hirdetés
[ ]
  • 1-es főúton, Biatorbágy térségében, 15-ös km-nél,
  • 4-es főúton, Püspökladány és Kaba között, a 185-ös km-nél,
  • 47-es főúton, Körösladány és Köröstarcsa között, a 99-es km-nél,
  • 51-es főúton, Dunapataj belterületén, a 103-as km-nél,
  • 471-es főúton, Nyírmihálydi térségében,  a 36-os km-nél

 

Az M1-es autópályán, Budapest irányába, Tatabánya térségében két kamion ütközött össze. A 61-es km-nél csak a belső sáv járható. Közel 10 km-es a torlódás. Aki teheti, Tata és Tatabánya között a pályával párhuzamos, 1-es főúton kerülhet.Az M43-as autópályán Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t.Az M7-es autópályán, Letenye irányába, a 26-os km-nél lévő Tárnok pihenőhelyet megnyitották, az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon még zárva tartják.(Forrás: MKIF Zrt.)A 4-es főúton Debrecen belterületén, a 226-os km-nél a  Rakovszky Dániel utcában, vízcsőtörés miatt beszakadt a burkolat. A helyreállítási munka végéig, a főutat a Faraktár utca és az Árpád tér között lezárták, a járműveket pedig mellékutcákba terelik.Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt a Putnok és a Sajóvelezdi elágazás közötti utat lezárták. Sajóvelezd és Putnok is a 26-os főútról érhető el. Szintén a Sajó áradása miatt a Sajókaza-Aggtelek-Szin összekötő utat a 26-os főút és Sajókaza között az 1-es km-nél lezárták. Sajókaza település elérhető Felsőnyárád és Múcsony felől.

Illetve még szintén a Sajó áradása miatt a Muhi és Köröm közötti utat, közel 2 km-es szakaszon lezárták, emiatt Muhi és Köröm között nem közlekedik a komp.Zala vármegyében, a Rédics határhoz vezető bekötő utat vízátfolyás miatt szintén lezárták.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

Ketten meghaltak a csütörtök este 10 óra körül a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt balesetben. A frontális...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés