Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. május 24. (szerda), 10:14

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 24
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. május 24. 09:02

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M1-es autópálya felé, két baleset történt. A 42-es km-nél a belső sávot, valamint az M4-es autóúti csomópontnál a 40-es km-nél a gyorsítósáv végét foglalják el a sérült járművek.A torlódás meghaladta a 9 km-t! Hosszabb menetidőre számítsanak!

Hirdetés
[ ]

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Budaörs határában a 14-es és a 16-os km között a külső sávot elkerítették a járművek elől.

Távolabb, szintén az M1-es autópályán, Öttevény térségében útburkolatot javítanak, ezért a 135-ös és a 137-es km között a külső sávot lezárták. Mindkét helyszínen torlódik a forgalom. 

Az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az Újpalota-Csömör csomópontnál kábeleket húznak át a pálya felett. A 64-es és a 65-ös km között a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 2 km-t.

Hirdetés

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Kerekharaszt térségében útburkolatot javítanak. Az 51-es és a 19-es km között mozgó terelés mellett a külső sávot lezárták. Lassulásra, torlódásra számítsanak!

Ma este 10 óráig Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Felsőnyárád-Ormosbányáról több alkalommal, megkülönböztető jelzés nélküli barnakőszén szállítmányok közlekednek a környék főútjain. Kérjük, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei utakon közlekedők fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek és kellő óvatossággal közelítsék meg a szállítmányokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását! 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6kilométeres!

Ketten meghaltak a csütörtök este 10 óra körül a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt balesetben. A frontális...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés