Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került halálközeli állapotba ,azonnal műtüdőre tették !Mindenki a gyógyulásáért imádkozik....
Mindenegyben Blog - 2022. január 29. (szombat), 09:18

2 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került halálközeli állapotba ,azonnal műtüdőre tették !Mindenki a gyógyulásáért imádkozik....

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 29

2 perce kaptuk a hírt : Újabb legenda került kórházba műtüdőre !Mindenki a gyógyulásáért imádkozik....

A Magna Cum Laude arra kéri a rajongóit is, hogy imádkozzanak a koronavírus miatt mélyaltatásban és műtüdőn lévő zenésztársukért.

Koronavírus miatt mélyaltatásban az intenzív osztályon fekszik Magda Lajos zenész, aki két héttel ezelőtt kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával került kórházba a feleségével együtt - írja az Index.

Imádkoznak a koronavírusos zenészért

"Talán néhányan a régi rajongók közül emlékezhettek rá. Magda Lala, Barátunk, Zenésztársunk, Testvérünk. Mi csak így nevezzük őt. Több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat felejthetetlen billentyűjátékával. Most rajtunk a sor! Nekünk kell segítenünk rajta. Az alábbi posztban találjátok felesége, Natália segítségkérését. Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!" – olvasható az együttes felhívásában.

Magda Lajos feleségének , amelyet a Magna Cum Laude is megosztott, kiderül, hogy kétoldali tüdőgyulladással és tüdőembóliával kerültek két hete kórházba a párjával. Natáliát a covid-osztályon ápolták, férjét viszont azonnal az intenzívre vitték. A hölgyet azóta hazaengedték, otthonában folytatja a gyógyszeres kezelést, Magda Lajos viszont még mindig életveszélyes állapotban van.

Műtüdős kezelést kap

Mire az intenzív osztályra került, a zenész tüdejének 80 százaléka már gyulladásban volt. Két nap múlva lélegeztetőgépre tették, ám a következő napokban tovább romlott az állapota, végül a műtüdős kezelés mentette meg az életét. Párja elmondása szerint Magda Lajos tüdejének 100 százaléka érintett a gyulladásban, nem maradt rajta ép felület. Még mindig nagyon súlyos, életveszélyes állapotban van, mélyaltatásban, lélegeztetőgépen és műtüdős kezelésen tartják.

Hirdetés

"Amit tudhatunk, hogy a folyamat hosszú és időigényes. A további gyógyulásához, műtéthez, kezeléseihez, rehabilitációjához, amire számítunk és amire nem, minden máshoz, amit most az élet elénk állít, szeretnék gyűjtést szervezni. A helyzet érzelmi részéről nem is szeretnék beszélni… bármit is írnék, nem fejezné ki azt, amit érzek. A család teljes összefogásban és támogatásban ott áll mellettünk. Amíg tudok, anyagilag is kitartok, de a tartalékaink végesek. Szerintem értitek a helyzetet… "– olvasható a zenekar által megosztott bejegyzésben.

Forrás: Index.hu

Kapcsolódó cikkünk
Mindenki erről beszél most! Nézd csak, mit szúrtak ki Katalin hercegné legújabb fotóján a rajongók Nem hiszünk a szemünknek!

Mindenki erről beszél most!

Katalin hercegné legfrissebb képén a rajongók valami megdöbbentőt vettek...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés