Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ma vettem a Reálba 20 deka párizsit...zokogva jöttem ki a boltból
Mindenegyben Blog - 2022. január 28. (péntek), 22:47

Ma vettem a Reálba 20 deka párizsit...zokogva jöttem ki a boltból

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 28

Ma vettem a Reálba 20 deka párizsit...zokogva jöttem ki a boltból!

Hirdetés
[ ]

Őszintén megmondom, hogy imádom a párizsit, és ma a Veszprémi Reálba besétáltam, hogy egyek egy kis vajas párizsit kenyeret..Kikértem 25 deka párizsit, megvettem a kenyeret, és a vajat, aztán elindultam a kaszza irányába. Sajnos pontosan tudnom kell, hogy mi mennyibe kerül, ugyanis nem vagyok annyira eleresztve, hogy ne kelljen az árakat nézzem. A kasszához érve, a néni bemondta, hogy 2200 forint lesz.. kicsit lehűltem, ugyanis nagyjából 1200-ra számítottam,  a vaj 500, a kenyér 400, és 300 forintra gondoltam a párizsi tekintetében.. 

Döbbenet lett úrrá rajtam, ahogy a kasszás megmutta, hogy mennyibe kerül a párizsi kilója! Mi van itt emberek?! Párizsiért majd 5 ezer forint?! A csirke mell filé kilója 1500, hogy a fenébe lehet a párizs, amiről tudjuk, hogy rózsasztín " szemét " 4500 forintos kilós ára?! 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés