Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2020. MÁRCIUS 1-től ITT AZ ÚJ, AZONNALI gázszámla KEDVEZMÉNY A márciusi SZÁMLÁBÓL! MOST több százezer magyar kaphatja meg! EZT KELL hozzá elintézni és AZONNAL csökken a GÁZSZÁMLÁD!
Mindenegyben Blog - 2020. március 02. (hétfő), 09:11

2020. MÁRCIUS 1-től ITT AZ ÚJ, AZONNALI gázszámla KEDVEZMÉNY A márciusi SZÁMLÁBÓL! MOST több százezer magyar kaphatja meg! EZT KELL hozzá elintézni és AZONNAL csökken a GÁZSZÁMLÁD! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 02

ITT AZ ÚJ, AZONNALI gázszámla KEDVEZMÉNY A FEBRUÁRI SZÁMLÁBÓL! MOST több százezer magyar kaphatja meg! EZT KELL hozzá elintézni és AZONNAL csökken a GÁZSZÁMLÁD!

Hirdetés
[ ]

Tájékoztatóaz NKM Energia Zrt. (korábban NKM Földgázszolgáltató Zrt.)„1000 Ft garantált gázdíjjóváírás”promóció részvételi feltételeiről(Érvényes 2020. március  1. – 2020. március 31. között)Az NKM Energia Zrt. azon földgáz-felhasználói számára, akik 2020. március  1. – 2020. március31. között NKM E-számlát igényelnek, bruttó 1000 Ft-os (egyezer forintos) gázdíjjóváírást adaz alábbi feltételekkel.

Az NKM Energia Zrt. jogelődjével, egyetemes szolgáltatás keretében történő földgáz vásárlásiszerződéssel rendelkező azon ügyfeleink, akik 2020. március 1. – 2020. március 31. közöttpapíralapú számlájuk helyett NKM E-számlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000Ft összegű jóváírásban részesülnek a 2020. május 10. után kiállított első gázszámlájukból azalábbi feltételek szerint. A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2020. március  1. előtt még nemrendelkeztek az NKM Energia Zrt. e-számla szolgáltatásával. Ha az ügyfél rendelkezik az NKM Energia Zrt. e-számla szolgáltatásával, de a fentipromóciós időszakot megelőzően a már meglévő NKM E-számlaregisztrációját/igénylését lemondta, majd a lemondást követően a promóciósidőszakban újra NKM E-számlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírásnem illeti meg. Az ügyfél akkor is csak egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásra jogosult, ha a fentipromóciós időszakban az NKM E-számlát annak igénylését követően egyszer vagytöbbször lemondja, majd a lemondást követően egyszer vagy többször újra NKM eszámlát igényel. Ebben az esetben az első NKM e-számla igénylést követő továbbiNKM e-számla igénylések után az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illetimeg. A gázdíj jóváírás további feltétele, hogy az ügyfél az NKM e-számla igénylés és agázdíjjóváírás közötti időszakban nem mondja le az NKM Energia Zrt. e-számlaigénylését és/vagy nem kér újra papíralapú számlát, nem vált egyéb számlázásimódra, illetve nem kezdeményez csekkes befizetést. Abban az esetben, ha az NKM e-számlát igénylő fogyasztó az NKM e-számlaigénylését követően és a fentiek szerinti gázdíjjóváírás időpontját megelőzően az NKMEnergia Zrt-vel megkötött földgáz egyetemes szolgáltatási szerződését felmondja, ésnem köt más ingatlanra szerződést az NKM Energia Zrt-vel, abban az esetben a fentiekszerinti gázdíjjóváírásra nem jogosult. Abban az esetben, ha az NKM E-számlát igénylő fogyasztó az NKM E-számlaigénylését szolgáltatóváltás során már jelezte, és az ezért járó automatikusszámlajóváírásban már részesült, újabb jóváírásra már nem jogosult. Az egyszeri bruttó 1000 Ft-os jóváírás, az ügyfél 2020. április 10. után kiállított elsőgázszámlájában (3 részszámla 1 küldeményben történő kiküldése esetén számlákegyikében) automatikusan, egy összegben kerül jóváírásra. A gázszámla jóváírás csak a fenti időpont után kiszámlázott gázdíjak jóváírásárahasználható fel, annak összege sem bankszámlára utalással, sem postai úton nemfizethető ki. A gázszámla jóváírás másra nem átruházható, a gázszámla jóváírás készpénzre nemváltható.A gázszámla jóváírás a jelen tájékoztatónak megfelelő regisztrációhoz kapcsolt szerződésesfolyószámlához tartozó számlából kerül jóváírásra. Ha egy ügyfél több szerződésesfolyószámlával is rendelkezik, annyiszor bruttó 1000 Ft jóváírására jogosult, ahány NKM Eszámlát igényel.Az NKM E-számla hosszú távú használatával nem csak időt takaríthat meg, hanemkörnyezetét is védi.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés