Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
3 x JÖN 	EXTRA PÉNZ A NYUGDÍJASOKNAK! TELJESEN ÚJ PÉNZEK JÖNNEK A NYUGDÍJASOKNAK!!! 1 perce jött a hír : OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek!!!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!
Mindenegyben Blog - 2021. október 02. (szombat), 12:36

3 x JÖN EXTRA PÉNZ A NYUGDÍJASOKNAK! TELJESEN ÚJ PÉNZEK JÖNNEK A NYUGDÍJASOKNAK!!! 1 perce jött a hír : OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek!!!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 02

A következő néhány hónapban nyugdíjprémiumot, kiegészítő nyugdíjemelést és 13. havi juttatást is fizet az állam az időseknek, előbbi két összeg már a következő hónapban a jogosultaknál lesz, a 13. havi nyugdíj pedig februárban érkezik, írja a Magyar Nemzet.

Hirdetés
[ ]

A különféle kormányzati bejelentések alapján azt is tudni lehet, hogy nagyjából mekkora összeg és pontosan mikor érkezhet meg az érintettekhez. Az első két kifizetést november elején kapja kézhez a nagyjából 2,7 millió időskorú, a harmadik jövő februárban lehet esedékes.

Az állam minden év elején az infláció tervezett értékével emeli a nyugdíjakat, ha azonban a pénzromlás ezt a mértéket meghaladja, kiegészítő nyugdíjemelésre kerül sor. Az idei magasabb infláció miatt a kormány – nem szokványos módon – nyáron rendkívüli kiegészítő nyugdíjemelést hajtott végre, a pénzromlás üteme miatt azonban az év végén újabb kiegészítő emelés vált szükségessé. Ennek összege novemberben érkezik meg a címzettekhez.

Nyugdíjprémium akkor jár, ha a gazdaság éves becsült növekedése meghaladja a 3,5 százalékot. Ez idén bizonyosan megtörténik, egyes számítások immár 7,5 százalék körüli bővülést valószínűsítenek. A nyugdíjprémium összege – mely egy szorzat eredménye – a törvény szerint maximum nyolcvanezer forint lehet. Orbán Viktor tegnapi bejelentése szerint minden érintett ekkora összeget, vagyis nyolcvanezer forintot kap novemberben prémiumként, azok a nyugdíjasok is, akiknek a jogszabály alapján elvégzendő szorzás szerint ennél kevesebb járna.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés