Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
5 nő aki több mint 10 kg-ot hízott – most csak egy dolgot tudnak mondani
Mindenegyben Blog - 2018. június 28. (csütörtök), 15:15

5 nő aki több mint 10 kg-ot hízott – most csak egy dolgot tudnak mondani

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 28

Egy olyan világban, amely nagy hangsúlyt fektet a külsőre, a helyes étkezésre és amelyet néha az elérhetetlen szépség jellemez, nem könnyű megtalálni saját utunkat. Több ezer olyan történet bizonyítja azt, hogy nem kell mindig eleget tenni a társadalom nyomásának. Sok emberről olvastuk, hogy lefogytak de most mi a helyzet velük?

Gyakran halljuk vagy látjuk azt, hogy aki sovány az boldog.  Ezért sok nő nehezen érti meg azt, hogy nem kell vékonynak lenni ahhoz, hogy boldog legyen valaki, írta a Geniale Tricks.

A lenti öt női most megosztja velünk történetét azzal kapcsolatban, hogyan híztak minimum 10 kg-ot és ezáltal hogyan lettek boldogabb, kiegyensúlyozottabb emberek.

1. Jolene Jones

Hirdetés
[ ]

Miután hosszú éveken keresztül bikini fitnesz versenyeken vett részt, Jolen kapcsolata az evéssel nem volt valami jó, súlyos étkezési zavarokkal küzdött. Egy idő után elhatározta, hogy változtatni fog. Szakember segítségét kérte, jó néhány kilót hízott és végre elégedett lett önmagával.

2. Emma O’Neil

Emma is szeretett volna a többi fiatal lányhoz hasonlóan szép és vékony lenni.  Minden nap edzett, alig evett és nem nagyon járt társaságba.Több éven keresztül folytatott ilyen életet aztán egyszer csak rájött, hogy nem érzi igazán jól magát.  képzett). Megértette, mennyire fontos a rendes étkezés, vagy az, hogy néha egyszerűen csak otthon lazítson a kanapén, anélkül, hogy lelkiismeret furdalása legyen.

3. Liza Golden-Bhojwani

Liza mindig is arról álmodott, hogy modell lesz.  Ahhoz, hogy megtartsa a szerződését, az ügynökség követelte, hogy hogy maradjon sovány. A lány ennek érdekében mindössze 250-500 kalóriát evett naponta. De miután elhagyta Indiát élete szerelmével, rájött, hogy ez az életmód hosszú távon tönkreteszi őt és úgy döntött, hogy karrierjét a saját szabályi szerint alakítja majd.

4. Megan Jayne Crabbe

Megan súlyos étkezési rendellenességekkel küszködött 15 éves kora óta. Sokáig súlyos beteg volt, aztán úgy döntött, megváltoztatja az életét és lassan növelte a kalóriabevitelt. Ezek után kezdett el edzeni. De ennek ellenére még mindig nem volt boldog. Még mindig sokat edzett de valahogy nem tudott normális életet élni.

Újra elhatározta, hogy megváltoztatja az életét, ezért abbahagyta az intenzív sportot. A teste újra megváltozott, és ma már nem annyira fontos számára a kockahas.  Szabadidejét szívesen tölti a barátaival és imád finom ételeket  fogyasztani.

5. Nathalia Novaes

Nathalia Lizához hasonlóan mindig arról álmodott, hogy modell lesz. De aztán ő is rájött, hogy ez az élet nem neki való.Sokszor szedett hashajtót és vizet ivott a vacsora helyett, hogy megtartsa a súlyát és lapos hasát. Végül már nem bírta és úgy döntött, hogy rendszeresen fog étkezni.  Ma mindenből két számmal nagyobb méretet hord. Most is dolgozik de ma végre boldog.

Erős nők, határozott szavak! Minden elismerésünk az övék!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés