Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A magyar határtól pár száz kilométerre havazik !
Mindenegyben Blog - 2018. június 28. (csütörtök), 08:45

A magyar határtól pár száz kilométerre havazik !

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 28
Az Alpok keleti részében havazott, hétfő reggelre több helyen is fehérlettek az osztrák és szlovén hegyek. Ausztriában reggelre kb. 1900 méter felett érkezett meg a havazás, de napközben 2100-2400 méter felett is folytatódott.

A reggeli mínuszok után, napközben sem emelkedett 2-6 foknál magasabbra a hőmérséklet 2000 méter felett Ausztriában. Havazott Pitztalon 2400 méteres, Bad Gastein felett 2200 méteres magasságban, Hochkaron 1500 méteres magasságban havas eső esett. 

 A Dachstein-gleccseren az üzemeltetők szerint 20 cm hó hullott.  A jelenleg is síelhető osztrák gleccserekről itt írtunk. A havazásból Szlovéniába is jutott. A Júliai-Alpokban található Kredarica (2514 m) mérőállomáson ma reggelre 5 cm hó hullott. A hétvégi szlovák és lengyel havazásról már itt írtunk, de ezen a képen is látszik, hogy a Magas-Tátra felsőbb régióiban télies viszonyok uralkodnak.
További részletek a sielok.hu-n.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés