Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
5 perce tették közzé!!! Koronavírus: ez lehet az 1. jel, hogy fertőzöttek vagyunk!
Mindenegyben Blog - 2020. november 12. (csütörtök), 18:27

5 perce tették közzé!!! Koronavírus: ez lehet az 1. jel, hogy fertőzöttek vagyunk! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 12

5 perce tették közzé!!! Koronavírus: ez lehet az 1. jel, hogy fertőzöttek vagyunk!

A legfrissebb kutatások az alapján a koronavírus fertőzés 1 tünete lehet, melyre soha nem is gondolnánk, sőt sokan talán észre sem vesszük, de  végképp nem tulajdonítanánk koronavírus fertőzésnek…pedig nagyon árulkodó lehet, ha ezt tapasztaljuk azonnal kezdjünk gyanakodni!

A COVID-19-et okozó koronavírus eleinte az orr belsejében bujkál, és csak később terjed át a tüdőre, ezért tud hosszú ideig észrevétlen maradni. Van azonban egy kezdeti tünet, ami leleplezheti a sejtparazitát: a szaglás elvesztése – bizonyították a Cincinatti Egyetem kutatói.-írja az origo. hu 

Hirdetés
[ ]

“A szaglásvesztés a betegség bármely stádiumában jelentkezhet, de első tünetként különösen árulkodó lehet” – mondta Sedaghat, aki szerintegy ilyen, látszólag jelentéktelen kezdeti szimptómára vélhetően sokan nem figyelnek fel, ezért is terjedhet hatékonyan a kórokozót.

Országos tisztifőorvos: kiemelten kell ügyelni az idősekre és a krónikus betegségben szenvedőkre

Egyértelműen a koronavírus-járvány második hullámának felszálló szakasza figyelhető meg Magyarországon, amelyben kiemelten ügyelni kell az idősekre és a krónikus betegségben szenvedőkre - mondta az országos tisztifőorvos az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

3927 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 87 beteg

Hirdetés

3927 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 126 790 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 87 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 2784 főre emelkedett, 29 302-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 94 704 fő. Az aktív fertőzöttek 24%-a, az elhunytak 27 %-a, a gyógyultak 28%-a budapesti. 6426 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 486-an vannak lélegeztetőgépen.

Hét magyar megyeszékhelyen emelkedik a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízből vett mintákban – derül ki az NNK frissen közzétett adataiból.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés