Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ALIG pár perce jött….nem térek magamhoz…Az a hír, amit most bejelentettek, minden eddiginél rosszabb!! Mi lesz így??
Mindenegyben Blog - 2020. november 12. (csütörtök), 19:08

ALIG pár perce jött….nem térek magamhoz…Az a hír, amit most bejelentettek, minden eddiginél rosszabb!! Mi lesz így?? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 12

Újabb hulláma jöhet a járványnak a mostani utánEgy szerbiai szakértő, aki nem virológus, hanem az információs technológiák szakembere, modellszámításai alapján sötét jövőt vetít az emberiség elé.-írta a https://www.napi.hu/

Hirdetés
[ ]

A koronavírus-járvány harmadik hulláma sokkal hosszabban tart majd mint az előző kettő, és sokkal több lesz a fertőzött, illetve a haláleset – jelentette ki prof. dr. Petar Kocovic, aki az információs technológiák szakembere a vajdasági Szabad Magyar Szó cikke szerint.

 A járványügyi helyzet miatt szerdától általános maszkhordási kötelezettség lépett életbe a MÁV-csoportnál: a járműveken, a MÁV és a MÁV-HÉV állomásain, illetve megállóhelyein, valamint a Volánbusz állomásain és megállóiban is kötelező az orr és a száj maszkkal történő eltakarása.

Hirdetés

A MÁV szerdán azt közölte, a kedden megjelent kormányrendelet kimondja, hogy a maszkviseléssel kapcsolatban eddig bevezetett szabályok továbbra is érvényesek, azaz a 6. életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles orvosi-, munkavédelmi-, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot viselni, olyan módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje, többek között a tömegközlekedési eszközön és minden olyan helyiségben, ahol tömegközlekedési eszközre várakoznak az utasok.Hangsúlyozták, hogy szerdától nemcsak a vonatokon és autóbuszokon, valamint a zárt utasforgalmi terekben kell maszkot viselni az utasoknak, de az állomások, megállóhelyek és megállók teljes területén is.A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy a szabályszegő utasra, ha a felszólítás ellenére sem hajlandó együttműködni, 8000 forintos pótdíjat szabhatnak ki, illetve ki is zárhatják az utazásból, további ellenszegülés esetén pedig a személyzet rendőri segítséget kérhet, hogy a renitens utassal szemben intézkedjen és feljelenést tegyen.A közlekedési szolgáltatók továbbra is arra kérik utasaikat, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, a sorban állás és személyes érintkezések csökkentése érdekében pedig részesítsék előnyben az elektronikus jegy- és bérletvásárlási lehetőségeket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés